Vi chillar på kontoret…


Allt är som sagt inte klart på kontoret men det börjar i alla fall att ljusna 😉  På tavel-listerna är det ett "kaos!" och det ska inte se ut så där men just nu står mina bilder på  min förra katt Gizmo där så att de inte ska bli förstörda (den stora hade jag bakom kassan i min butik Gizmo & Co ) + några favorit böcker: Sex and the city, Fashionista & Fashion Bible.

Johanna gör en working-mama sällskap på kontorer och hon har precis fått prova lite kläder ut ChillNorways höstkollektion. De har SÅ mycket FINT !! 🙂  och min darling tycker att det är jätteKUL att prova kläder. "Fin mamma!" sa hon då hon hade på sig en av klänningarna så det blir nog en sån till hjärtat i höst .


Jag ska fixa ett STORT moodboard och då det är på plats ska jag visa hur det blev (köpte tyg till det på Ikea häromdagen) men här ser ni i alla fall lite av hur min inspiration ser ut just nu…

 
Det blev tok-stress innan vårt besök tidigare idag så håret åkte upp och ett Odd Molly linne + jeans från Fornarina åkte på. I min kontors-stol sitter min chef 😉 Johanna har på sig sköna favorit kläder från HowtoKissaFrog idag.

Johanna plåstrar om ALLA min fingrar med Hello Kitty plåster just nu så inte helt lätt att blogga samtidigt 😉  Känns som att det börjar bli dags för MYS med darlingen och sen nattning …

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Vi chillar på kontoret…”

 1. Ser trevligt ut på ditt kontor

 2. Jeanette says:

  Din dotter är så söt!

 3. ewy says:

  jobbar du.. det måste du vara ensam om i hela världen…!!

 4. Anonymous says:

  Du har väl lite Starlet och Harlequinböcker också??

  Du som jobbar så mycket har väl inte tid att läsa såna allmänbildande böcker som "Sex and the City"?

 5. Anonymous says:

  Vilne fin Mood board. Den handlar väl bara om att peppa dig till att konsumera ännu mer eller hur?

  Men det är viktigt det är ju DET livet går ut på.. Och att jobba, men det är det ju bara DU som gör i hela världen!

 6. Liv says:

  Så søt link til Howtokissafrog…enda jeg ikke har barn selv engang 🙂 hehe… Jeg synes moodboard er stilig og veldig inspirerende, min blogg heter til og med Liv's moodboard 😉

  Klem fra bloggvenn som leser bloggen din hver dag 🙂

 7. Malin says:

  Superfint!! Älskar rosa så då passar din blogg mig jätte bra!

  Keep up the good work! Du gör ett toppen jobb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *