Vi chillar..


Har ar vi på taket på Hotel Avalon i Gøteborg igår. Till høger om oss ar den coola poolen med fabulous utsikt! Jag har på mig tunikan från Custommade som jag shoppade i Luleå ( på Kringlan ), solbriller Gucci & vaska Accessorize (jag har nog aldrig fått så mycket berøm før någon vaska som før denna! nar vi var på stan i Gborg igår kom flera fram och fragade var jag shoppat den?  Sånt ar kul ! )

Vi kommer oss inte ivag till bad idag før vi har haft super mysig søndagsfrukost (eller kanske jag ska saga lunch? vi åt nyss 😉 och snart ska vi ivag på fødelsedagskalas hemma hos Johannas kusin.

Jag har solat lite på balkongen och nu ska jag fixa har hemma. Mysigt att chilla hemma på en søndag 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Vi chillar..”

  1. Jenniepennie says:

    Vart hade du köpt väskan då? alltså det står ju Accessorize, men var kan man hitta det märket och är det dyrt?

    Den är verkligen jättesnygg! Har du fler affärstips vad gäller Luleå? ska dit på bröllop i helgen men hinner nog med lite shopping om jag känner mig själv!

  2. Madelene says:

    Hej AnnaStina.

    Vi har varit i Nyköping i helgen.Vi åkte dit i Fredags eftermiddag kom dit vid 20.30 tiden tog en kall öl på hotellet sen var det sängdags.Lördag morgon hotell frukost som jag älskar det är såååå gott sen bar det av till kolmården och jag som mamma tyckte att delfinerna var bäst och min dotter tyckte att Bamse teatern var bäst det var ej så många djur ute för det var så varmt.Men vi var nöjda.Sen tillbaka till hotellet och badade i polen och villade en stund för god mat och dryck och sen god söma.Söndag åkte vi in vid Gräna och köpte många goda polkagrisar.Sen stanade vi vid Unlisehamn vid campingen och badae och efter det begav vi oss till min mans nya barnbarn lilla Nelly så underbar så litten och söt det kommer bli mycket shopping till denna underbara lilla tjej jag älskar hene.Hoppas att eran helg har varit lika underbar som våran.Många BAMSE KRAMAR Madelene med familj.(Landvetter)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *