Vi fick ett PAKET idag!

Allmänt

168397-1077

Idag var vi på Posten och hämtade ut ett stort paket från min kära bror Johan, Johannas morbror & fadder (i Sverige tror jag att det heter gudfar.) Det var hennes 1års present som kom och gissa om vi gick FORT hemmåt när vi hämtat ut paketet för vi var såååå NYFIKNA! 🙂

Mitt hjärta kastade sig som ni ser över paketet direkt då vi kom hem! Och på nästa bild kan ni se vad det innehöll…

Det är L Y C K A att få paket i Posten!! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Vi fick ett PAKET idag!”

 1. Jonas says:

  Men du gjorde min dag idag 🙂 Det är nästan så att jag får posta dagens tips, på hur du gjorde dagen. Ok, jag fyller år å fick ett glatt sms i morse från dit och några till som kommer ihåg sånna dagar. (Själv brukar jag komma ett par dagar försent om jag kommer i håg det) Men sen när jag kom hem så låg det ju kort, ett brev å riktiga bilder från vårt besök i sommar. Tom jag som fotograferar glömmer ju att man kan skicka kort och printa ut dom på riktigt. Så härligt! Du är galet duktig på att hålla kontakten “på riktigt” Puss!
  ps. fick tipset om birthday.se, för oss som bor i Sverige så kan man skapa konto, lägga upp sina kamraters bemärkelsedagar å sen bli påmind en vecka i förväg på mail.. det var precis vad jag behövde 🙂

 2. Så nyfiken vad paketet innehöll! =))) Måste tipsa dig om en Hello Kitty-regnjacka till VUXEN i 3/4 dels längd, finns på HM Divided för 298:- och upp till strl 42. Marinblå botten och vita katter. Och luva! Nåt för dig kanske? 😉 KRAM!!!!

 3. Jenny says:

  Sagt det förut men säger det igen,beundrar o ser upp till dej så mycket!!!Man blir alltid glad av att läsa här!!!Älskar din stil på både kläder och inredning, visa oss gärna mer bilder från lägenheten om du vill:)Tack så jätte mycket för bloggen,den gör vardagen lite mer ljusröd:)Ännu en liten fråga,är JIG norsk?Kram på er!

 4. Madeleine says:

  Åh tänk om man kunde få paket ngn gång eller bara ett vykort. Men sådan tur har man aldrig. Det är synd för sådant piggar verkligen upp tycker jag 🙂

 5. lisa says:

  Det heter faktiskt fadder i sverige med, sedan flera år tillbaka. Gudmor & gudfar finns inte längre fick jag veta då jag för några år sedan blev fadder åt min lilla kusin. Din sessa är så söt (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *