VI FIRADE SKOLAVSLUTNINGEN… !

Allmänt Skolavslutning 2020 Skolavslutnings tips

Happy fredag darlings! 

En kommentar här inne i går speglar hur livet ser ut… För om man sticker ut och gör något utöver det vanliga ja då ska man “sättas på plats“…  Och helst av allt så ska man tydligen, enligt vissa,  absolut inte göra något extra för någon, eller klä sig för fint eller bjuda på för mycket feelgood.  Det är ju inte klokt att det ska vara så. Och mitt tålamod för spydiga kommentarer både här på bloggen och  in real life har verkligen sänkts efter den senaste tidens händelser och jag har NOLL tolerans för att man inte behandlar alla med respekt och med ett öppet sinne.   För vi har bara ett liv och det ska vi leva fullt ut och om du stör dig på hur någon väljer att leva sitt liv, ja, då får du faktiskt ta och hålla det för sig själv…

Med det sagt så vill jag säga TUSEN MILJONER TACK till all den magiskt fina underbart härliga feedback alla ni andra bjöd mig på igår! Åh jag blev så otroligt rörd över alla fina ord att jag grät…  Love you !!!

Och idag så har vi en underbart vacker sommardag här uppe i norr. Solen stråålar och J  + en vän gick precis iväg till en strand i närheten för att bada efter att vi har lunchat ute på terrassen. Åh som jag älskar vårt husliv den här tiden på året!!!  och vi kunde inte bo bättre. Läget är perfekt !  Och nu då de är iväg så ska jag också passa på att sticka iväg ut. Jag har ärenden att fixa både till mig själv och till min pappa + att entrén är så fylld av sopor att vi inte kommer varken ut eller in så får starta med en sväng till återvinningen. Very fancy on a sunny friday… NOT… ha, ha.  Men så skönt när det är gjort! och sen kan jag njuta min kväll med gott samvete!  Och på tal om att njuta, vi hade en så härlig dag i onsdags. Efter Johannas skolavslutning bjöd vi hem mamma & H på tårta och Johanna fick visa sina skoljobb och öppna presenter, sen hade vi en mysig middag här hemma bara oss girls med härligt prat till sent…   De samtalen är de bästa…  Hur som helst, här kommer del 2 av mitt bildregn från vår onsdag. Enjoy! 🙂

 

(neeeej, J cyklar a.l.d.r.i.g. utan hjälm men här skulle hon bara följa mamma & Hans ute på vår gata då de cyklade iväg (de ser de bakom henne) så noooo worries). 

Jag får uppdatera med bildtexter senare !

 

Njuuuut din fredag och stort GRATTIS till sommarlovet till alla er som startar det idag !!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Skolavslutning 2020, Skolavslutnings tips | 6 Comments

6 responses to “VI FIRADE SKOLAVSLUTNINGEN… !”

 1. C says:

  Citatet ”En dag ska vi alla dö – men alla andra dagar ska vi leva fullt ut” är såååå bra!

 2. Lena says:

  Din mamma är så cool

 3. Iris says:

  Du er en sann inspirasjonskilde! Skjønner ikke folk som må si noe negativt! Jeg tenker sånn at liker en ikke det en leser/ser, så bare gå videre!
  Ha en fantastisk fin fredagskveld!

 4. Fin avslutning.
  Härliga sommarbilder från Norrland.
  Ha en härlig helg önskar Titti från sommarvackra Umeå.

 5. Pinglan says:

  Härligt somriga bilder ☀️ Det är ngt alldeles visst o högtidligt med skolavslutning, önskar er en underbar sommar på hemmaplan.
  Och ang. detta hur vi kommenterar så skrev Malin Berghagen ngr kloka ord på sin blogg 5 juni. Läs gärna – tycker hon slog huvet på spiken där!!
  https://malinberghagen.femina.se/jag-forstar-inte-alltid/

 6. Caroline says:

  Härligt somrigt och inspirerande!
  Stor kram ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *