Vi glada girls ønskar dig godmorgon!

Allmänt

168397-2566
Oss tidigare idag. Johanna i ny Ralph Lauren klanning från JIGs N.Y shopping och jag har på mig topp + shorts från French Connection.  Som ni ser så blir det fort en full påse med vattenflaskor før i varmen dricker vi mycket 🙂

Phuket kl. 13.00, onsdag.

Klockan 7.45 ar Johannas nya tid. Exakt då slår hon upp sina blå och sitter och viftar med vallingflaskan så att jag ska vakna 🙂 Och idag vaknade jag tyvarr till super ont i ryggen… 🙁 Det børjade igår, då hade jag så ont att jag inte helt visste vart jag skulle ta vagen? så det ar ett mirakel att jag kunnat sova så gott i natt.

Men på morgon fortsatte tyvarr det onda och jag kan inte minnas sist jag hade ont i ryggen? så det kanns hur trist som helst och jag hoppas att det går øver blixt snabbt! 🙂

Nu jobbar jag på att få Johanna att somna men det går inte helt enligt plan idag… Nar vi hade som rutin att åka till internetcafet så somnade hon ju i princip ALLTID i taxin på vagen dit, runt kl. 11, men nu – då vi ar hemma så ar alla rutiner ur fas… Så nu leker hon før fullt på balkongen och jag tror att vi snart ska åka ivag till Central Festival før vi måste handla infør kvallen ( ska ha middags gaster ) och jag tror att taxin ar grejen før i den somnar hon alltid 😉

Jag ønskar dig en lovely dag och har kommer dagens:

"Før mycket av det goda – ar ibland precis lagom."
/ Ur "En harlig bok".

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Vi glada girls ønskar dig godmorgon!”

 1. Maria says:

  Vilken härlig bild! 🙂

  Hoppas att din rygg blir bättre snart. Kram!

 2. Elin says:

  Man kan inte annat än le åt den bilden, så glad flickor både stor och liten 🙂

 3. good quality post thanks

 4. I enjoy reading Your helpful website! Look at this fascinating infos about Egypt property and Egypt real estate See You!

 5. Spy Gear says:

  Hello just thought i would tell you something.. This is twice now i’ve landed on your blog in the last 2 weeks hunting for Spy Equipment and Hidden Camera. Spooky or what?

 6. my blog says:

  This is such a superb source that you’re providing and you provide it away for free. I love seeing internet websites which comprehend the significance of providing a excellent resource for free of charge.

 7. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Check my blog turk ko.

 8. wow… what can i say, propecia online, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]propecia online[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription propecia online, 8-D,

 9. Great! Thanks for post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *