Vi har checkat in hos Mom Tri´s.


Idag runt kl.16.30. Vi checkar in på vackra Mom Tri´s och har precis fått vackra armband. Min hatt kommer från Lexington Clothing, kjole från Daisy (märke 120%lino). J´s kjole: Petit Bateau¨.

Phuket lördag kl.00.20.

Nu bor vi girls som prinsessor… här är bara SÅ f i n t !  🙂  Vi checkade in i em och gjorde oss direkt klara för en fantastisk middag som vi var bjudna på kl.18.30.  Att sitta och äta en god middag och blicka ut över de magnifika vågorna som slår in mot stranden är bara helt amazing så detta var verkligen en fab kväll.

Och på tal om fabulous, varsågoda! här får ni se hur vårt “hem” ser ut i ett par dagar framöver:


Provligga sängen – check !


Voilá! får det lov att vara lite frukt?


Lilla J tycker att det är SÅ kul med öppna “fönster” mellan badrummet och själva rummet. Tittut! säger hon och skrattar så där härligt som bara barn gör 🙂


Jag älskar detaljer, som tex att de lägger ut små orkidés …


… och att sängen såg ut så här då vi kom tillbaka till rummet efter middagen 🙂

Ni får se bilder från vår trevliga middag imorgon för nu ska jag krypa ner i sängen brevid hjärtat och ta på mig hennes rosa Hello Kitty hörlurar och titta på en episod ( eller 2? ) av Lipstick Jungle på hennes lilla dvd.

TrEvLiG kVäLl & SwEeT dReAms DaRlInGs!

Kategori: Thailand 2010 | 7 Comments

7 responses to “Vi har checkat in hos Mom Tri´s.”

 1. Titti says:

  Ser helt OK ut!!! ja toppen…vilken typ av rum är det…har kikat lite på villa Royale för egen räkning?
  Titti

 2. Titti says:

  Här igen…tror jag nu såg det är Beach Wing….

 3. a.l. says:

  så snyggt !!!!!!!! =))

 4. pernilla says:

  Hej vilken härlig mor och dottersemester! Har aldrig skrivit här förut men har slaviskt följt din blogg sedan jag upptäckt den tidigt i våras, gillar den mycket! Jag har en fråga angående klänningarna från deeday, hur är de i storlek? jag pendlar lite mellen 36-38 vilken strl ska jag ta?
  Tacksam för ett snart svar kram Pernilla

 5. Anne says:

  Shit – du ser ut som värsta Hollywoodfrun på denna bild… så snygg!!!

 6. Lina says:

  Åh wow. Vad kostar det där hoteller? :O

  Jag och min mamma ska till Egypten nu denna månaden, men fasiken vad jag vill hit sen..!

  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *