Vi har dansat till Melodifestivalen!

Allmänt

168397-2528
Det ser lite "rørigt" ut med kablarna som hanger under TVn, de ska så klart gømmas bort en dag…  Skanken som vi har under TVn anvander vi till Johannas leksaker. De står uppe på och førvaras aven inne i skåpen.  I slutet av dagen – som på bilden – ar det alltid lite "kaos" blad alla leker så det ser betydligt prydligare ut i starten på dagen 😉

Phuket kl. 23.50, fredag kvall.

Jag trodde nastan inte att det var sant nar det pløtsligt var Melodifestivalen på SVT i kvall! 🙂 Mitt lyckorus visste inga granser! 🙂  For som ni som last min blogg en stund vet så bara ALSKAR jag att titta på Melodifestivalen for jag alskar schlagers, glitter & glamour! 🙂  Darfor har det varit hemskt før mig att inte kunna se deltavlingarna de senaste veckorna så nar jag idag fick se reprisen av førra fredagens delfinal så blev jag så happy att jag børjade hoppa upp & ner! 🙂

Och Johanna som brukar somna kl. 19 var hur pigg & vaken som helst och stod och klappade handerna och dansade framfør TVn i takt till musiken så detta var en lyckokvall for oss båda! 🙂

Jag tyckte foresten att Carola & Andreas ABSOLUT var varda en finalplats på direkten før deras låt (och framtradande) var riktigt BRA! 🙂 Det borde varit dem och Sanna N som gick vidare, eller vad tycker ni?

Nu LANGTAR jag till "Andra chansen" imorgon och då håller jag alla tummar jag har for C & A.! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Vi har dansat till Melodifestivalen!”

 1. Wedding Anna says:

  Jag höll också på Carola och Andreas, tyckte faktiskt låten var riktigt bra, får hoppas att de går vidare i andra chansen! Kul att ni kan se Svensk tv nu 😉 Synd bara att du måste sitta uppe till kl 02 imorgon natt för att kika på spektaklet 😉 Kramis

 2. AnnaStina says:

  Wedding Anna-
  Haha, ja det blir tufft att vara vaken till 02 men alskar man Melodifestivlen så gør man 😉 Carola & Andreas var super proffsiga, snygga att titta på, och hade en bra låt så det vore helt galet om de inte går vidare. Du får ringa och ge dem en røst från mig før jag kan tyvarr inte røsta från Thailand 😉 Jag hoppas att allt ar bra med dig!? och TACK før alla kommentarer jag fått som jag inte kunnat svara på. Ønskar dig en underbar helg! Kram 🙂

 3. Jessica says:

  Oh vilken härlig läsning!Har läst alla dina inlägg från idag med ett stort leende på mina läppar 🙂

  Och vilken dag du haft,med både internet och svensk tv som fungerar :-))
  Måste vara underbart att ha mannen tillnbaka oxå *ler*

  Tror att Carola och Andreas kommer gå vidare till finalen i melodifestivalen från andra chansen utan problem,
  de är så otroligt duktiga och proffsiga!Det är ju ingen som slår dem helt enkelt 🙂

  Önskar er en underbar helg!

  Kram från ett stormande småland.
  //Jessica

 4. Sara L says:

  Andra chansen imorgon? Den är väl inte förrän 8 mars? Jag trodde att det var två delfinaler kvar… Eller har jag fel? Skönt att du kan blogga hemifrån igen. Din blogg är en av mina favoriter!

 5. Maria says:

  Om jag ska vara helt ärlig så gillade jag att tvillingarna knep en finalplats, den va riktigt bra 🙂 Sannas låt fick mig helt förtrollad och jag rös i hela kroppen, kan gissa att den kommer spelas på lugna favoriter mest hela tiden efter melodifestivalen 🙂 Ikväll är det dags igen, tyvärr jobbar jag till 21.30 men spelar in det på dvdn och ser på det så fort jag kommer hem 🙂

 6. Amanda says:

  Men det är ju två delfinaler kvar.. Andra chansen är långt kvar till.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *