Vi har haft en perfekt dag!

Allmänt

168397-1407
Här är vi på Storgatan idag. Jag har på mig min stövlar från BilliBi, mina byxor från "Robin´s Jeans", min jacka från "See By Chloé", handväska från "Heartmade" och solbriller från "Gucci". Sessan sov hur gott som helst i vagnen och på vagnen hänger mormors väska.

Vi har haft världens bästa lördag. En helt perfekt dag! Efter shopping och mat så hamnade jag och Johanna hemma hos min bästis och vi hade bara de mest underbar timmar där. Nu är vi hemma hos mamma igen och har ätit en perfekt middag och nu ska jag natta hjärtat.

Skiver mer detaljerat om dagen senare.

Hoppas att din dag varit lika PERFEKT som våran och att du har en super kväll!? 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Vi har haft en perfekt dag!”

  1. christine says:

    har hittat din sida genom min svägerska, super trevlig blogg. ville bara kolla var du har köpt bokstäverna som sitter på väggen i din dotters rum. (där du visar den rosa kappan) älskar bokstäver och vill ha till min lilla alice rum. har tidigare köpt i usa, men aldrig hittat i sverige. ha det gott /christine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *