Vi har varit i Thailand!


Oss nyss på väg hem.

eller i alla fall så nära Thailand vi kan komma här hemma i Oslo 😉 och då vet ni ju var vi varit…. Exakt ! vi har varit och ätit jätte gott på "Yaya´s", vår favorit restaurang som ligger vägg i vägg med vårt hus.

   
Vår favorit restaurang som vi alltid besöker då vi saknar Thailand…. ! Och Johanna trivs väldigt bra i tuk-tuken och hon älskar att mata mig 🙂

Nu kom vi precis innanför dörren och vi ska se på "Ska vi dansa" på norska TV2 också ska hjärtat nattats.

Hoppas att du har en fantastisk fredagkväll för det förtjänar du verkligen !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Vi har varit i Thailand!”

 1. Viktoria ♥ says:

  Vilket fint kort på er två! Ja Thailand eller något annat land skulle inte sitta helt fel nu, själv har jag aldrig vart i Thailand men skulle verkligen vilja åka dit. Kram

 2. Anne_K says:

  Åh, det väcker resminnen! Skönt att ha ett ställe som duger i väntan på att ni åker tillbaka!

 3. Madelene(Landvetter) says:

  Vilken underba bild på dig och prinssean.

  Idag har jag jobbat till 16.00 min man hämtade mig och sen åkte vi och hämtade våran prinssesa och handlade på vägen hem.När vi kom hem delade vi på en flaska bubbel på altanen och njöt av det härliga höst vädret.Vill bara tacka dig för att du finns och för din underbara blogg du får mig att må så bra när jag går in och läser om dig och din underbara familj.Men vem söker du styrka och tröst i när du känner dig nere? Jag är så glad att jag hittade din blogg du gér mig energi i så mycket.Och en sak till jag tycker du är en SUPPER BRA MAMMA.

  Många BAMSE KRAMAR Madelene.

 4. AnnaStina says:

  Viktoria-

  Hoppas du får möjlighet att resa till Thailand någongång för det är ett helt fantastiskt land att besöka! 🙂 Jag kan varmt rekommendera en tur dit. Kram! 🙂

  Anne –

  Ja, det är perfekt att ha ett substitut här hemma när saknaden blir som störst 🙂 Kram! 🙂

  Madelene-

  TACK snälla du för ditt underbara inlägg ! 🙂 Dina fina ord betyder massor för mig och lyser upp min kväll här ska du veta ! Det låter lovely med en flaska bubbel, tror jag ska lägga en på kylning till imorgon 😉 När jag känner mig nere så är det faktiskt du och mina andra bloggläsare som piggar upp mig ! också mina vänner så klart 🙂 Jag blir LYCKLIG av att läsa det du skriver till mig så – TACK snällaste du ! Kram! 🙂

 5. Josefin says:

  Johanna blir bara sötare och sötare för varje dag som går. Hon ser så lycklig ut!

 6. AnnaStina says:

  Josefin-

  Tack snälla du! Nu blir jag en stolt mama! 🙂 Kram!

 7. Klang says:

  ååh, nu fick du mig sugen på thailändsk mat!!:P och gud vilken söt unge du har:):)

 8. Cecilia says:

  Vad underbart glad Johanna ser ut i tuk-tuken!

  Ha en trevlig lördag!

  Kram 🙂

 9. JOSSAN ♥ says:

  en sån restaurng skulle jag vilja ha i stockholm också!! 😀

 10. Louise says:

  din blogg är helt fantastisk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *