VÄLKOMMEN MARS!

Min frukost. Jag är svag för vitt rostat bröd…. och ägg med Kalles Kaviar är helg för mig.

Morning girls!

Åhhhh så underbart härligt med lördag!  Men det var i tidigaste laget att bli väckt strax efter kl.07…. det får jag erkänna…  Planen då var att ta tillvara förmiddagen och uppdatera min utförsäljning men internet har krånglat så jag om inte ut på nett förren nu. Typiskt! fast ok, det var ganska skönt att få ligga i sjeselongen och titta på Nyhetsmorgon också… Och nu är det plötligt M-A-R-S !  Hur magiskt är inte det?!  Bara ca 8 månader till julpyntet ska fram! Ha, ha!

Och i kväll är det dags för andra chansen i Mello. Har du några favoriter? Vilka tror du går vidare? Och vem tror du vinner allt? Själv håller jag alla tummar för Alcazar !!! Tycker verkligen att de förtjänar att vinna hela skiten och bli Sveriges bidrag den här gången!  och det är ju lite ABBAfeelings över tjejernas discodressar! Me like! 🙂  I kväll däremot vet jag inte riktigt vilka jag håller tummarna för…? Återkommer om det!

Min morgonoutfit = min nya fina morgonrock från Kapp Ahl (love it) över mina jeans och till det Ugg tofflor. 

Här i Casa Gizmolina laddar vi till Mello som ni ser! Ha, ha. och ja, girlsen har lagt ut plakater från magasiner över heeeela lägenhetsgolvet. Älskar barns kreativitet! (och nej, den där IKEA lampan ska i.n.t.e. stå där i bakgrunden, jag håller på att flytta runt den och check högen med magasiner… jag har ställt den där bara för att det ska tvinga mig att gå igenom alla och rensa / riva ur / kasta, ett av helgens alla prosjekt…).

Nu kommer jag att trampa på den ena kändisen efter den andra (plakaterna…)  då jag ska till badet och fixa håret innan det är dags att slänga ihop pannkakor. Och sen bjuder dagen på mer lek för Johanna och själv ska jag iväg och möta upp vackra vänner för champagnelunch. Det ser jag verkligen fram emot!

Önskar dig en fabulous lördag!!!  🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “VÄLKOMMEN MARS!”

 1. Annette says:

  Fantastiske bilder, ha en flott lørdag og nyt champagnelunsjen!!!
  Johanna er heldig som får utfolde seg kreativt, hun ser alltid så glad ut 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Annette! 🙂 Lördagen blev festlig och kul och det är en glädje för mig att Johanna är så kreativ och hittar på egna prosjekt / pyssel varje dag.

   Önskar dig en alldelens underbar söndag! Klem!

 2. Wilhelmine says:

  Fantastisk fine bilder…så søt Johanna er;) Blir alltid så glad når jeg leser bloggen din jeg…tror jeg stikker av til Kapp Ahl og hermer etter morgenkåpen, håper det er greit;)) Ha en fin bobble lunch…jeg elsker også den som er på Bølgen og Moi, så bra stemning;) Klem Wilhelmine

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för fina ord och för fantastisk feedback Wilhelmine! 🙂 Och klart du ska sticka inom Kapp Ahl! Jag älskar morgenkåpen och igår, då jag tog på mig skinnbyxorna för att gå iväg ut så fick jag nästan lust att klippa av den och ha den på till som en snygg topp för ärmarna är sååå fina med spetskanten längst ner. Hoppas att du får tag i en lik !

   Och enig i att champagnelunchen på B&M är den b.ä.s.t.a. och stämningen där är såååå p-a-r-t-y ! Love it !!!

   Önskar dig en riktigt härlig söndag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *