Vi längtar tillbaka…

Allmänt

168397-399

… till Thailand! Hjärtat har varit jätte "orolig" idag. Jag har gjort gröt 3 gånger som hon inte velat äta och hon har varit jätte trött men inte kunnat sova… Och när jag var och fixade mina naglar idag så var hon hur vaken som helst och rullade runt i vagnen hela tiden (vilket inte är så lyckat när jag inte kan vända henne tillbaka pga naglarna..) och var allmänt missnöjd vilket hon ALDRIG är…

Gick ut en tur vid kl. 16 för att hon skulle få sova, gick till "Martine" i Bygdöy Allé för att shoppa små hårspännen till sessan (inbillar mig att hon kan ha sånna nu men det är ju på tok för tidigt…) . De hade redan börjat med Salg -30% på alla sommar kläder vilket ju är SUPER tidigt, så – jag undrar om butiken går så bra? Anyway – jag shoppade i alla fall söt Burberry t-shirt till Johanna, blev ju bara 200kr 🙂

Sen åt jag frukost/lunch/middag på "Egon" restaurangen som öppnat på Rica Hotel (där Magma var förut) och inte ens då somnade sessan men när vi nästan var hemma, vid kl. 17.30 DÅ somnar hon vilket ju var helt galet  men jag tror det är tidsskillnaden (5 tim) som spökar.

Så – jag lät henne sova och gick därför upp och ner i Bogstadveien och för att få tiden att gå så shoppade jag… 🙂 Hon sov till kl. 18.45, då gick vi hem och sen lät jag henne leka så länge hon ville så jag badade henne vid 20.30 och nattade henne vid 21.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Vi längtar tillbaka…”

 1. Petter says:

  VELKOMMEN HJEM! 🙂 Sendte deg en SMS også, men nå ser jeg jo at du har hatt tekniske problemer, så den har du sikkert ikke fått.
  Først av alt – look at the body! Du ser jo smashing ut i bikini, og nå tror jeg rett og slett alt er som da vi jobbet på SAND – storlek XS! 😉 Husk at jeg har La Perla i butikken når du er klar for noe nytt!
  Godt at dere fikk bagasjen til slutt, utrolig kjedelig når det oppstår slike forsinkelser. Ser frem til å se alt det fine du har shoppet på turen!
  Drar dere til Luleå på torsdag? Da rekker vi kanskje ikke noe møte før dere drar?
  Klem, Petter

 2. AnnaStina says:

  Min UNDERBARASTE vän! Tusen TACK!! 🙂 Du kan konsten att få mig att känna mig väl!!! 🙂 Jag som tycker att jag gått upp i vikt känner mig plötsligt lite smalare 😉 Och på tal om SAND – kanske jag ska ta på mig de snygga vida svarta byxorna och komma ner och besöka dig i morgon? jag kommer kanske i de nu? Dom är ju very stylish indeed 😉 *skratt* Och ang. La Perla.. jag måste ha mig något smart xtra jobb så att jag kommer tillbaka till den type shopping.. Jag menar – idag var jag på Zara.. inte helt bra 😉 Kontrasten blir lite för stor helt enkelt! Jag har inte bokat Luleå turen än (du känner ju mig, ute i sista sek..) men hur ser din morgondag ut? Jag ska och ta ut mina extensions imorgon (lung, lugn.. ska sätta i nya den 20:e.!) kl. 12-ca14 men efter det skulle jag och sessan kunna ta oss en tur. Är du in tha store då?? har tyvärr inte fått något sms, ska byta tillbaka till min Motorola imorgon så att jag kan ta emot fräsiga sms igen. Nu måste jag sova, är hur trött som helst typ.. Eller nu kom jag på vännen – du får JÄTTE GÄRNA komma hem till mig och sessan i morgon efter jobb! JIG är bortrest så jag kan fixa räkpasta! Om det passar dig?
  Kram! 🙂

 3. karoline says:

  Hej!
  Vilka fina solisar du har, vad kommer de ifrån?
  Fin blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *