Vi myser…

Allmänt


Jag har på mig min sköna beachklänning över mina favorit jeans från Fornarina, skön hemma outfit.

Jag & Johanna myser inne på hennes rum och vi dansade precis ut granen till musik av Madonna 😉

Nu ska vi strax göra oss klara för idag ska vi iväg och träffa JIG´s familj. Men först tror jag minsann att vi ska lyxa med lite glass här till dessert för jag åt nyss spaghetti och köttbullar till frukost (det var lite tomt i kylskåpet..) , gott !

Åååå ! nu är det "Holiday" med Madonna på MTV! tjohooo! den låter gör mig GLAD!! 🙂 och den får mig att länga till nästa holiday.. Misstänker att det blir Thailand !

Happy söndag! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Vi myser…”

 1. Angel says:

  Va fina ni är,ha en underbar söndag

 2. Anonymous says:

  Ni är så fina. Ha en härlig söndag.

  Kram Madelene(Landvtter)

 3. leia says:

  va fina ni är! båda två….och ett vackert hem ser det ut som ni har också:)

  hoppas ni haft en härlig midsommar!

  kramar

 4. Madde says:

  Jag gillar din blogg men stör mig på din stavning… ord som ska sitta ihop som du väljer att ha mellanrum på. Ett exempel, favorit jeans, det skrivs favoritjeans. det är såååå ofta som du skriver "isär" ord som ska sitta ihop

 5. Malin says:

  Vilket underbart hem ni har! Jättefint!

 6. Jessica says:

  Underbar ljusslinga Anna-Stina, vart har du köpt den? Skall inreda sessan leksrum och har precis som dig svåt att finna bra barnrportatage på dne fronten..

 7. Nettisens says:

  Hallå där..

  Ha en mysig dag!

  Jessica: Jag har en likadan och har köpt min på Plantagen vid jul, dom sålde den som julbelysning för två år sedan, såg den i år också. Även på Ica Maxi men också som julbelysning..

  Lycka till

  Kram från Nettisens

 8. AnnaStina says:

  TACK så mycket för era kommentarer! 🙂

  Kram! 🙂

  Jessica-

  Det är 2 ljusslingor på bilden. Den vita med rosor sålde jag i min butik Gizmo & Co för några år sedan och den med små "prinsessor" har jag köpt på en lampbutik här i Oslo vid jultid (jag har inte tagit ner julpyntet på hennes rum) då Johanna var helt nyfödd. Men jag ser att Nettisen har gett dig tips om var du finner den i Sverige! Hoppas du hittar den! Kram! 🙂

  Nettisen-

  Vad söt du är som tipsat Jessica. Tack! 🙂 Och kul att se dig här igen! Hoppas att du har det riktigt bra?! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *