Vi närmar oss inflyttning…!

Allmänt

168397-2222
TACK snälla, underbara Sabina som mejlat mig den här bilden på Johanna idag! 🙂 Sabina minns att jag inte tyckte om den gula handduken Johanna ligger på så hon har fixat ny färg på den till mig som en suprice. Jätte snällt! 🙂

Alltså jag brukar ha stressiga dagar hemma men den vecka vi har haft här nu har tagit rekord 😉 

Vi har varken haft tid att äta eller dricka och dagarna har gått så fort att det känns overkligt att vi verkligen varit här i 1 vecka imorgon och ännu mer overkligt känns det att det är julafton på måndag…

Dagen idag startade med att vi shoppade en hel del till vår lägenhet i butiken här på hotellet. De saker vi köpte säljs endast på Evasons hotell så de blir fina minnen från vårt fina boende här 🙂  ( Jag ska självklart fota och visa er när jag har en ny fin kamera )

Efter shoppingen stod vår taxi och väntade på oss och vi startade dagen på IslandFurniture  som blivit min favorit butik 🙂 Här closade vi äntligen alla våra besök med att shoppa: säng, matbord, bänk/skänk, soffbord och säng till Johanna (men den sängen tror jag vi ska byta har jag kommit på i kväll… känns som den blir för stor..). Sen gick turen vidare till Central Festival där vi shoppade en madrass som ska få oss att sova gott 🙂

När allt var shoppat och klart var klockan närmare 15 för det tar TIIIIIIID att shoppa möbler här. De skriver långa avanserade kvitton och bara kvitteringen / beställningen på madrassen tog ca 45 minuter att få klar (trots att vi betalar med kort.). Det är skillnad mot hemma där det tar 5 min att gå till kassan och dra kortet 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Vi närmar oss inflyttning…!”

 1. Alexandra says:

  Hejsan!
  Läser din blogg dagligen..i bland flera gånger om dagen går jag in för att se om du skrivit något nytt!Måste säga att jag fullkomligen ÄLSKAR din inredningsstil som du har hemma..jag har väldigt lik stil hemma också..men får otroligt mkt inspiration av att läsa och se dina fina bilder!!
  Ja i stort sett det jag ville säga är att jag älskar din blogg!!
  God jul!!
  Kram Alexandra

 2. Emilie says:

  OjOj, ni har verkligen fullt upp! Hoppas att det lugnar sig snart så att ni får njuta ert “nya liv” och Julen. Det senare kanske blir svårt för er där borta i värmen, men ni får mysa med varandra.
  Ha det fint!
  Kramar

 3. emma says:

  oj, ni har fullt upp. vilken skillnad på tid med kort betalning. Du får öppna ett IKEA där nere 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *