Vi onskar dig en festlig lill-lordag!

Allmänt

168397-2512
Har ar vi pa middag hemma hos Berit & Oje igar kvall. Var granne Roar var ocksa med oss. Jag har pa mig tunika fran Honky Dory, byxor Filippa K och Johanna har klanning fran PO.P och byxor fran Gant.

Phuket kl. 13.10.

Igar var vi pa jatte mysig och trevlig middag hemma hos vara grannar. Berit hade lagat mjolkstuvade makaroner och kottbullar och mjolkstuvade makaroner ar bland det godaste jag vet! 🙂 Johanna sprang runt och lekte pa balkongen och satte sig sedan ner i mitt kna och somnade da hon blev trottis runt kl. 21. Sa lange kan jag inte minnas sist hon var vaken, hon somnar alltid runt kl. 19 i vanliga fall.

Nu vaknade precis mitt hjarta sa nu loggar jag av har och vi checkar ut fran internetcafet for idag 🙂

Idag ska vi ivag och ata lunch och sen ska vi till Central Festival och handla hem mat mm (och de nya orngotten jag namnde.) infor imorgon da JIG kommer ocksa ska vi fa en leverans av en skank kl. 16.00. De kom med den pa morgon men den var sa hog att jag hade fatt ha en stege for att kunna stalla en blomma pa den sa de fick ta med sig den tillbaka och kapa av benen lite 😉

Vi onskar dig en festlig lill-lordag och hoppas att du har vaknat pa "solsidan" idag 😉

Kramar fran mig & Johanna 🙂 🙂

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Vi onskar dig en festlig lill-lordag!”

 1. Sanniis says:

  Man blir lycklig av din blogg! Den är supermysig!

 2. Nettis says:

  Säger det igen… vilken gång i ordningen vet jag inte. Jag blir så glad när jag läser allt du skriver, du inspirerar verkligen i det du skriver och visar.. Har som sagt också en omedgörlig tonårsdotter hemma som är av den högre rangen när det gäller puberteten och trots eller vad man nu ska kalla det för.. Hur som helst är jag så glad att just du förgyller min tillvaro med all din positiva energi och tips… P.S Nattis älskar Hello Kitty almenackan..
  Massor av kramisar från Nettisen

 3. Maria says:

  Jag åt också stuvade makaroner igår men jag åt mina i ett regnigt Sverige så jag gissar att du hade en lite härligare miljö omkring dig. Men å andra sidan kunde jag mysa med massor av ljus som spred värme i mörkret och det är ju inte fy skam 🙂

  Ha en härlig lill-lördag du med 🙂

 4. Sandra says:

  Vad det riktigt lyser om er =)

 5. Trevlig lill-lördag på er med. När du väl bloggar så gör du det rejält!!

 6. celina says:

  söt dotter du har:) bor ni i thailand?

 7. jenny says:

  ha en bra dag =)

 8. Anna says:

  Hej Anna-Stina och tack för en supermysig blogg!
  har läst länge men inte kommenterat förrens nu.

  Dock gör jag det för jag är lite nyfiken hur det är att leta lägenhet i Thailand? Man har ju hört så mycket om att folk blir lurade hit och dit och om det inte är för privat skulle det vara intressant om hur ni hittade er superfina lägenhet och tips på vad man ska tänka på osv.

  Ha en super semester!
  Många kramar anna

 9. Anonymous says:

  Du ska bara veta hur mycket jag älskar din blogg ! jag tittar alltid in en sväng innan jag ger mig av till skolnan och jag bara MYSER. DU förgyller verkligen mina dagar! Och en sak jag vill säga , jag är bara 14 år haha:)
  Hoppas ni har det SUPER bra där nere
  kram linda

 10. Anette says:

  Hej.
  Vi åker 8 mars till phuket,kata beach!!
  Snart dags…häärligt!
  Har du bra shoppingtips att dela med dig av?
  Du verkar ju ha hittat mycket bra…det är inget som du vill ha här hemifrån…?
  Ha det bra!!
  /Anette

 11. Emilia says:

  Vilken fin bild =)

 12. Lissan says:

  Oj! Har JIG redan varit borta 1 månad nu? Hjälp vad tiden går fort!! Skönt att ni få vara tillsammans nu då =)

 13. Fredrik says:

  trevligt med lite svensk mat där nere!

 14. Amanda says:

  Vilken söt bild 🙂

 15. Mia Sätterlund says:

  Ligger sjuk hemma i London så, så värst festlig blir inte denna onsdag.
  Fy vad sugen jag blev på stuvade makaroner nu!

 16. Heidi says:

  Stor klem til dere fra Oslo. Har virker det nesten som om våren har kommet og de siste dagene har det vært nesten 10 grader!! Altså bare 20 grader kaldere enn hos dere…:) Mange hilsner fra Heidi

 17. daniela says:

  vad söta ni är =)

 18. AnnaStina says:

  TACK alla ni for era super trevliga kommentarer till mig! 🙂 Ni lyser upp min dag har i soliga Phuket! 🙂 och ni far mig att vilja blogga hur mycket som helst! 😉 Njut dagen! Kramar! 🙂

  Anna-
  Nar det galler att kopa lagenhet har nere sa kande vi att det var tryggt att kopa av svenska agare och vi kollade upp allt NOGA fore vi skrev kontrakt. Min JIG betalade aven en egen advokat for att checka sa att allt ser bra ut och det kan det vara vart att lagga pengarna for att inte riskera att bli lurad. Vi kopte dessutom av svenska agare, du kan lasa mer om var resort har: http://www.scandinavianlagunaresort.com (hoppas adr ar riktig. sok pa google annars!). Lycka till med eventuella kop har nere! Kram! 🙂

  Anette –
  A sa fantastiskt att ni ska till vackra Kata Beach! Ni kommer att fa det fantastiskt! 🙂 Du ar ju bara helt unik och extremt snall som fragar om du ska kopa med dig nagot? Tack snalla du for erbjudandet! 🙂 Min JIG kommer tillbaka till oss idag och har da med sig valling sa jag tror att vi klarar oss. Men det ar klart – om du har med dig 2-3 barnmatsburkar med Lasagne eller Spaghetti sa gor det ju ingenting alls 😉 Onskar dig en trevlig resa! 🙂 Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *