Vi ska ut och resa!

Allmänt

168397-1318
 Den här bilden är från i tisdags. Mitt hjärta satt och tittade lääänge på ett foto av henne och hennes vän Vincent också pussade hon Vincent flera gånger. Hur sött som helst! Hon kommer att bli såå glad när vi besöker han i helgen! 🙂

Dagen idag är som sagt en sån där dag då tiden bara flyger och man inte alls hinner allt man tänkt sig. Vi skulle tex hem och mysa hos Josefine & Elian men jag inser att vi inte får till det tyvärr för vi ska nämligen ut och resa imorgon så nu har jag en del att göra på min "lista".

Jag borde ha bokat den här resan för lääänge sen men det är lite typiskt mig att vara ute i "sista sekunden" så nu flyger jag och hjärtat till Stockholm imorgon och på lördag ska vi gå på dop. Det är min kusin Sussies dotter Vendela som ska döpas och det ska bli SÅ mysigt att träffa släkten. Vi blir i Stockholm några dagar och sen flyger vi hem till Luleå.

Skriver mer om "allt" senare för nu måste vi iväg ut och fixa ärenden.

Hoppas att du njuter dagen och jag fick föresten veta att det är "Kanelbullens dag" idag (tack för info. Josefine!) så jag hoppas att du har mumsat i dig minst en?! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Vi ska ut och resa!”

 1. Veronica says:

  hej vännen, kul att ni kommer till stockholm, och som sagt, ni är alltid välkomna hit. solen lyser här idag och det lovas fortsatt fint, hoppas hoppas, kram från tjejen som ikväll ska ut o kalasa utan barn 🙂

 2. Emma says:

  Välkommen upp till norr då om några dagar 🙂 Hoppas resan går bra! Kramis!

 3. Louise says:

  Hej!
  Läser din blogg flera gånger om dagen,men jag har tidigare aldrig kommenterat…men nu när jag såg att ni skulle till Stockholm måste jag! Gick nämligen förbi en liten söt affär med massa prinsessesaker förra veckan. Och då tänkte jag på dig och din söta lilla prinsessa. Den ligger på Tegnérgatan, två tre kvarter upp från Sveavägen(la inte siffran på huvudet dumt nog) Du kanske redan har varit där,om inte och du har tid över så har du ett nytt Stockholmstips!

 4. Jenny says:

  Hon är så söt!

 5. L8 says:

  Ni är såååå välkomna, Vincent längtar att få träffa sessan igen!!! Puss och kram sötaste tjejer!!!

 6. Sandy says:

  Jobbet bjöd på bullar idag så jag åt snabbt två stycken, supergott!!

 7. Tobias says:

  Riktigt söt 🙂

 8. Hilde says:

  Du er observert i dag:-) Eldstedatteren på 18 leser bloggen din innimellom, og hun så deg da hun satt på ute Grand med kjæresten og du gikk forbi. Kjente igjen deg, og ble sikker da hun så buggisen:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *