Vi ska ut och resa!

Allmänt

168397-981
Här sitter vi och myser på Odeon i em.. Jag har på mig min tunika från H&M, sjalen från "Mathilde" och svarta Wolford leggings. Fotograf: Josefine.

Vi har precis bokat resa till Göteborg!!! 🙂

JIG satte sig nyss i bilen och körde dit för han ska jobba där hela dagen imorgon. Jag & sessan ska först på dagis och sen tar vi tåget (premiär för sessan med tåg!) till Göteborg imorgon eftermiddagen. Det ska bli jätte mysigt med en "familje weekend"!  och jag längtar efter att gå på NK, "Grandmas" och kanske vi hamnar på Liseberg också… 🙂

Nu pågår nattning här. Jag hör att hon ropar på mig… skriver mer senare.!

P.S en bra sak med att vi ska till Sverige imorgon är att jag kan äta upp min sista "Kina Snacks" påse!! Jag la precis in den i kylskåpet så att den ska vara så där härligt kall & god när sessan somnat 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Vi ska ut och resa!”

  1. Stina says:

    Åh, vad härligt med en gbg-weekend hela familjen! Måste förvarna, det är kallt i sverige (ni verkar ha finare väder) så ha med jackor. Hösten kom pang, bom. I lördags var det typ 25 grader här i sthlm, på måndagen var det knappt 15. Snacka om chock!

  2. Viktoria says:

    Kanon fin bild, älskar din tunika 😉
    Härligt med Göteborg, det är väl bara en för vacker stad..?! Jag blir riktigt avis på er som får tillbringa er weekend där 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *