Vi stannar kvar! = happy!


Här går jag och bär på en suuuper trött Johanna (som vägrade sitta i vagnen) inne i Chalong tidigare i kväll. Vi hade precis varit på Posten och var på väg till Kodak för att framkalla lite bilder 🙂

Phuket kl. 20.30, tisdag kväll.

Detta skulle egentligen ha varit vår sista kväll i Phuket för den här gången men eftersom jag inte längtar hem så ringde jag och bokade om våra biljetter idag och det kändes SÅÅÅ bra! 🙂

Så nu stannar vi kvar här till i september! nejdå, skojar bara, vi reser hem den 10:e juni och då stoppar vi först i Bangkok en natt så att jag kan ha ett businessmöte med min största leverantör och sen landar vi i Oslo någongång den 12:e.

Det känns helt FANTASTISKT att vi ska stanna kvar och det gör mig obeskrivligt HAPPY!! för vi har det så himla bra här nere jag och Johanna och för Johannas del så är det 1 miljon gånger bättre att vara här där hon kan springa runt och leka, bada i poolen, leka på beachen osv… ! 🙂 Sen är dessutom JIG är bortrest helt fram till den 12e juni så vi är hellre själva här än hemma  🙂

Jag hoppas att du också är happy idag för det är en så skön känsla! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Vi stannar kvar! = happy!”

 1. Pethra says:

  Nu hoppas jag verkligen att ni åker hem den 10 juni för nu längtar man efter att få följa ert liv i Oslo igen, Thailand känns man mätt på nu :o) Är även nyfiken på vad du ska pyssla med när du kommer hem så snälla, åk hem nästa gång! :o)

 2. Camilla says:

  Så skönt! Ni gör helt rätt, fast det är ljuvligt här hemma i Norden just nu också. Längtar hem från mitt bokslutsarbete för att kunna få vara ute en stund.

  Ha det gott!

  Kram Camilla

 3. Pethra says:

  Nu hoppas jag verkligen att ni åker hem den 10 juni för nu längtar man efter att få följa ert liv i Oslo igen, Thailand känns man mätt på nu :o) Är även nyfiken på vad du ska pyssla med när du kommer hem så snälla, åk hem nästa gång! :o)

 4. camilla y says:

  Hej vännen! Ni gör helt RÄTT. Det är ju ljuvligt här hemma men det finsn ju alltid kvar:-) Du får inte vänta för länge emd att komma hem då vi åker över till Norge efter den 5/7..:-) Kramar

 5. Madelene says:

  Vad underbart det låter. Då landar ni i Norge på min födelsedag. Man börjar bli gamal nu.

  Kram Madelene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *