Vi & våra vänner!

Allmänt

168397-1981
Här är vi tillsammans med våra kära vänner då de var på väg att gå tidigare idag.

Tillbaka till vår dag nu! 🙂

Josefine hade köpt med sig underbara kanelbullar från United Bakeries, Bocca choklad till mig och kex som redan blivit Johannas absoluta favoriter 🙂 Så dagens lunch blev hallonsmoothies + kanelbulle och det var hur gott som helst och en "typisk" mamalunch 😉

Också fick jag ju som sagt plötsligt en "suprice" av min kära vän. Ett SUPER fint halsband som gjorde mig riktigt riktigt GLAD! 🙂 Jag ska fota och visa first thing imorgon (jag vet – skulle visa i kväll men sjeselongen var för skön..zzz….).

Jag & Johanna är glada över att vi har Josefine & Elian i vårt liv! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *