Victoria´s Secret Fashion Show.


Hur S N Y G G  är inte Heidi?! För bara 5 veckor sedan födde hon sitt 4:e barn. Snacka om att hon inspirerar med sin fantastiska kropp.

Årets stora Victoria´s Fashion Show är avklarad och vi kan räkna med att få se dessa bilder både här och där en stund framöver… 😉  Själv älskar jag mina bh´s från V.S och jag längta efter en New York resa… det blir ett av mina nyårslöften: att spara till en N.Y resa och åka dit till våren ! 🙂

Jag låter de vackra bilderna tala för sig själva…. :

Jag blev verkligen inspirerad till att shoppa nya underkläder nu. Det prioriterar jag sällan… 

Igår var jag en sväng på IKEA på Alnabru men fick inte tag i allt jag skulle ha så nu ska jag strax köra iväg till Oslos 2:a IKEA och se om jag har bättre lycka där 🙂  Sen blir det balett så vi ses igen lite senare i em.

Tjingeling så länge! 🙂

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Victoria´s Secret Fashion Show.”

 1. Ulrica says:

  Hej Anna Stina!
  Ja, jag och min man är oxå sugna på en NY trip snart!
  Men du vet väl att man kan handla på VS shop på nätet. De skickar iaf till Sverige…
  Kram Ulrica

 2. Lotta S says:

  Hej!
  Läser din blogg dagligen. Har kommenterat 1 gång tidigare,och säger nu samma sak igen. Du är så himla härligt levnadsglad och får en verkligen på strålande humör! Även om man själv är en glad typ så är det underbart med positiva människor som du!!
  Trist när man läser att du fått elaka kommentarer!
  Det är som sagt valfritt att läsa bloggar och förstår inte varför vissa läser om de sedan ska klaga!
  Hoppas din lördag blir bra och här i Stockholm skiner solen och hoppas strålarna sträcker sig till Oslo också!

  Kram Lotta

 3. kristina says:

  Håller med ovanstående. Fattar inte heller varför man läser en blogg man retar sig på. Det finns mängder av bloggar bara att byta till den som passar en själv. Blir också glad och inspererad av A-S även om mitt liv inte alltid ser ut så.Solen lyser härligt I Kalmar. Ska fixa lite hemma sen mig själv. Sen sticker mannen och jag till Öland på spa.

  SKön helg till dig och Johanna!

  Kram Kristina

 4. Ninn says:

  tänk å ha på sig sånt där på stan! Må tro att folk kommer stirra hehe

 5. Tess says:

  Helt underbara foton…så fina underkläder. =)
  Vissa människor mår dåligt och då går det över andra. Tyvärr är det ju så…Skönt att du inte tar åt dig.
  Alltid lika kul o kolla in här på din fina blogg..Man hittar alltid något inspirerande o läsa.
  Jag väntar och håller tummarna för tävlingen…..hihi.
  Ha en underbar helg!
  Kram

 6. Camilla says:

  Halloj, åhh med lite färg på kroppen skulle jag gärna ta de gula underkläderna, superfina!
  Hoppas allt är bra med er och att ni får det toppen på er kommande resa!
  Kram Camilla

 7. Lena says:

  Hei.
  Ja gud de BH`ene fra Victoria Secrets er fantastiske:)

 8. Amanda says:

  Älskade showen

 9. Danne says:

  ååååh jag vill vara en FJÄRIL å fnittra!

  Kan man låna den nånstans??

 10. Jemini ♥ says:

  hur fick du reklamen däruppe? 😀

 11. KarolinaM says:

  Jovisst, fantastisk kropp har hon, jag hoppas bara att alla nyblivna mammor därute inte får orimliga "krav" på sig att vara riktigt FIT bara några dagar efter förlossning…

  KramK

 12. KarolinaM says:

  Jovisst, fantastisk kropp har hon, jag hoppas bara att alla nyblivna mammor därute inte får orimliga "krav" på sig att vara riktigt FIT bara några dagar efter förlossning…

  KramK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *