Viktigt meddelande till mina vänner!

Allmänt


Ännu en snygg bild på Jennifer Lopez…

I torsdags badade min mobiltelefon i ett handfat och då försvann ALLA mina lagrade telefonnummer = hela min adressbok 🙁   Så – SNÄLLA underbara vänner : smsa mig ! så att jag kan uppdatera min telefonbok igen och glöm inte att skriva vem du är som smsar så jag slipper skriva tillbaka och fråga vem det är ? 😉

Jag shoppade ny telefon igår så om ni smsat eller ringt mig to, fre, lö, sö så har jag tyvärr ingen aning om det…..

Nu ser jag fram emot många pip i telefonen ! 🙂

P.S ni känner jag mig.. ingen back-up som vanligt.. hopplöst fall.. 😉  Men ! nu finns det hopp för jag köpte en kabel igår så jag kan överföra till pc´n. 😉

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Viktigt meddelande till mina vänner!”

 1. Frida says:

  Hoppas du får igen alla dina nummer, sånt där är sjukt jobbigt! Lyckades med bada min telefon en gång, torkade den dock med hårfönen och sen fungerade den efter det! Ett tips om du skulle råka göra samma sak igen 🙂 Hoppas den nya telefonen fungerar bra!

 2. Josefine says:

  Jag smsade dig imorse! 41..ær mitt nr 🙂 PUSS!

 3. xonx says:

  Trevlig blogg 🙂

  Besök gärna min fotoblogg och lägg gärna gärna till min blogg som en av dina favorite på blcoggkoll.se

 4. Anna says:

  Nyfiken, vad blev det för telefon? Är själv på jakt, så lessen min motorola i guld, special edition dolce gabana har gått sönder och jag var så nöjd med den men nog inte värt att laga 🙁 Kram ANna

 5. Hannah says:

  Men gud, sånt får ju bara inte hända hahaha 😀 Hur lyckades du egentligen? 😀

 6. Nickan says:

  Vilken telefon blev de:D? Hoppas du har en underbar tisdag, här i skåne är den grå och trist men de kan vara mysigt de också:) Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *