Vilken dag…!

Allmänt

Runt kl.10.45. En glimt av J´s nya rum… Hon gör sig klar för dagens karnevals bursdag (maskerad kalas)  och hon var väldigt bestämd på att hon skulle vara en gifte-sig-ballerina.  

Oh my… sitter ä.n.t.l.i.g.e.n. ner  för första gången sen jag stod upp på morgon (stod upp 8.30, shoppade present till kalas, var inom butiken, körde J till kalaset, hade öppet butiken kl.12.30 – 16.00, shoppade present till helgens 2:a kalas, iväg till gamla lägenheten, tömde en av våra 2 bodar, packade ihop mer i lägenheten och sen har jag burit upp / ner allt i nya hemmet…) . Så, ja, detta känns otroligt skönt! och jag tror mina fötter jublar av glädje 😉  och det gör jag också för jag sitter på vår nya härliga terrasse.  Men jag saknar några fina ljuslyktor, en skön soffa / bänk / stol med mjuka kuddar och ett bord för just nu har jag bara en liten Tolix pall att sitta på… Ska bli riktigt kul att inreda här ute så att vi får en fin oas att mysa på i sommar .

Lilla J kom och hängde med mig i butiken efter kalaset … 

Som du ser så har jag öppet butiken måndag – fredag (ej lördag) till veckan.

Nej, girls, nu måste jag köra på här och tror du inte jag glömde mysbyxorna + tofflorna idag igen (vad trött jag blir för dagar som dessa vill jag de mer än någonsin…. ) men i morgon tömmer vi det sista i gamla lägenheten så DÅ blir de garanterat med! 😉

SwEeT dReAmS!

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Vilken dag…!”

 1. Kristine says:

  NYDELIG BUTIKKVINDU OG VINDU PÅ J ROM 🙂

  Så herlig det ser ut hjemme hos dere. Blir litt misunnelig på dere (vi har hus & har det bra) MEN de høyde vinduene seråfantastisk fine ut! Gleder meg/håper vi får se mer fra leiligh.

  God søndag til deg!!
  NATTA:)
  KLEM Kristine

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 skyltade om i farten innan jag stängde … inte alltid lätt att få till fina vinduer när det är salg men detta kändes bra. Ja, det är verkligen underbart med dessa höga vackra fönster. Jag älskar dem! och du kommer självklart att få se mer så fort jag fått undan några esker… 😉 Önskar dig också en riktigt härlig söndag ! Nattaklem !

 2. Kristine says:

  Nydelig kjole J har på seg.
  Er det en ny (som det går an å få tak i ) ?HERLIG 🙂

  Klem K

  • gizmolina says:

   Tack snälla ! 🙂 Den är köpt för länge sen (2år?) på Arlanda (av alla ställen…) då butiken Koffert fanns där (www.koffert.se) men, jag tror jag har sett den på lekebutikken Sprell så check med dem ! Lycka till ! Klem !

 3. Camilla says:

  Hej A-S!!
  Blivit så dålig på att kommentera härinne sista tiden:-(
  Ville bara önska er all lycka i ert nya hem, som ser 100% underbart ut!!
  Stort grattis till er<3
  Kram
  //C.

  • gizmolina says:

   Miljoner tack ! 🙂 och du behöver absolut inte skriva om att du blivit dålig på att kommentera. Jag är bara glad över att du tittar in ! 🙂 Önskar dig en riktigt härlig söndag ! Kram !

 4. Reidun says:

  Du har jammen nok å styre med om dagen….takk for et hyggelig besøk i din butikk i går,,,,Du er jo alltid like energisk og positiv..for en energi du har…man blir jo bare glad over et besøk hos deg !!! Ha en fin søndag med utpakking tenker jeg!!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 T.A.C.K. snälla du! 🙂 dina fina ord var fantastiskt att vakna till !! nu blev jag riktigt g.l.a.d. ! och det var så trevligt att se dig igår ! Önskar dig en skön & avkopplande söndag ! Klem ! 🙂

 5. Vilka härliga fönster ni har i nya lägenheten!!! To die for 🙂

  • gizmolina says:

   I know. Jag älskar dom ! 🙂 Kram !

   • Anneli says:

    Hej!
    Verkar vara en fantastisk våning med vackra fönster, hoppas inte ni ska behålla dom trista gardinerna? Vackra fönster ska synas, helst om ni har så grönt utanför.
    Trevlig söndagkväll!

 6. Kristine says:

  Takk:) De har kjolen på SPRELL.NO
  Takk:)
  Kos deg med ¨å pakke ut og lage til!!
  Gleder meg til å komme innom butikken din i sommer:)
  KLEM
  Kristine

  • gizmolina says:

   Åh så bra att du hittade den ! Bra pris har den ju också 🙂 Önskar dig en riktigt BRA söndag fylld av lyckliga stunder ! Klem ! 🙂

 7. Annalena. says:

  Hej svejs!!Grattis till ny lägenhet..Jag åkte till Strømstad och fixade nytt pass,det kostar 350kr och det tar 5 dagar att få det.Før det verkade såå struligt på Svenska Ambassaden..
  Ps,Dom kan skicka ditt pass till Svenska Ambassaden även om du gør det i Sverige..
  Have a nice day….

 8. Ditte says:

  Härligt! Lägenheten ser jätefin ut och för mig är balkong/terrass också så viktigt. Men slit inte ut dig på att bära kartonger. Det finns det som är roligare. Hyr in flytthjälp så kan du koncentrera dig på det roliga!
  Skall bli så spännande att få ta del av hur du inreder.
  Lycka till med allt!
  Regnhälsningar från Stockholm.

  • Anneli says:

   Hej!
   Håller verkligen med dig! Skulle aldrig hålla på själv med flytt och städning. Finns de som är proffs på det. Roligare att lägga energi på inreda och att få tid till annat.
   Anneli

 9. Sussi says:

  Underbara fönster i er nya våning!
  Ska bli spännande att se mer av den och er terass!
  //Sussi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *