VILKEN DAG ÄR DET I DAG?

Packning pågår och jag är helt förälskad i mina nya korall färgade Ugg´s (från Zimba) och alla fina sommarplagg från Chill Norway.  

Sweeties!

Oh my…nyss fick jag verkligen tänka till på vilken dag det är i dag? Det känns nämligen som att senaste veckan har flytit ihop och jag önskar SÅ att det vore typ torsdag. Men lördag it is och dagen har varit aningen crazy….  Ska inte gå in på några detaljer men jag kan berätta så mycket som att jag sitter här med värsta såren just nu. Oh yes, jag lyckades halka då jag kom hem för en stund sen  ( var tvungen ut och fixa ett litet ärende och lilla J var home alone så jag var liiiite stressad ) och slog upp vänster knä (mina fina Palma jeans har ett stort hål nu…) + höger hand. Aj, aj.  Men lilla J är ju sååå söt ! Hon steg upp ur sängen och hämtade alla sina plåster och plåstrade om mig.  Älskade hjärtat !

Nu får jag bara hoppas att min hand känns bättre i morgon, annars vet jag inte riktigt vem som ska bära ner bagaget för oss ?  Men det går nog bra.  Allt ordnar sig alltid. På något mirakulöst sätt 😉

I går var jag till bästa Trond (i min snygga wax jumper)  och fixade håret inför semestern men det kändes så klart lite trist att förstöra mitt nystylade hår….

…men det fick det vara värt !  Hellre rakt hår än ful utväxt ! 😉

Nu önskar jag att jag fick skriva att jag är på väg i säng eftersom vi reser på förmiddagen i morgon men nix pix, jag har miljoner saker att göra före vi kan lyfta så bäst att logga av och köra på.

KrAmAr !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “VILKEN DAG ÄR DET I DAG?”

 1. Gry Jonassen says:

  Riktig god ferie, så gleder jeg meg masse til du kommer hjem <3
  Klem

 2. Fru Svensson says:

  Aj Aj Aj. Hoppas du mår mycket bättre och inte får några problem efter din lilla olycka.
  Goa Johanna som pysslar om mamma.
  Ha nu en bra resa och en Underbar semester.
  Kramar till er båda

 3. ISLANDSMAMMA says:

  TREVLIG RESA och hoppas allt går bra 🙂

 4. Emma says:

  Åh va härligt! Ha en trevlig resa och besök gärna vår hemsida missgreta.se för lite vårshopping 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *