Vilken dag!

Allmänt


Dagen började med att jag tänkte att jag inte skulle ta en enda bild idag och den slutade med att jag fotade hur mycket som helst för det var så vackert på beachen på kvällen då solen började gå ner. 

Phuket kl. 00.25, natt mot torsdag.

Förut hade jag alltid tid att blogga på morgonen för då vaknade Johanna runt kl. 07, men nu – då hon sover till närmare 08.45 räcker tiden inte till för badbussen går kl. 10.30 och inte en minut senare. Och nu väljer jag att prioritera beachen så mycket jag bara kan på de få dagar vi har kvar och det känns helt galet att vi snart ska hem…. overkligt….!

En märklig sak har hänt sedan vi bokade vår hemresa och det är att jag har börjat att drömma om "hemma". Jag drömmer om vardagliga saker i Oslo som att gå och handla mat på Meny, att möta en bekant osv. Det är ganska otroligt så fort kroppen ställer in sig på vad som väntar.


Här är jag & Johanna på beachen runt kl. 18…

Om vår dag idag kan jag bara säga : vilken dag! helt underbart härlig! 🙂 Vi njuter verkligen varje sekund då vi är på Katathani Resort och det känns som att vi är på en lyxig minisemester då vi ligger där och myser på de sköna solstolarna.

Hoppas att du också har en lovely dag!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Vilken dag!”

  1. Vilka vackra bilder på dig. Himlen är helt underbar där i bakgrunden. Ser nästan lila ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *