VILKEN HELG!

Allmänt

Dessa fantastiska hortensier var oemotståndliga. Har aldrig sett några liknande. Hur vackra som helst!

Morning girls!

Det blev en annorlunda morgon på oss idag för det är fullt polispådrag och stora avspärrningar runt vårt hus p.g.a. att Israels president är på besök i grannhuset. Så, vi fick gå en låååång omväg för att ta oss till skolan men det var egentligen bara lite kul för tänk så inkörd man blir på rutiner, men då man bryter dem, och väljer att gå andra vägar så upptäcker man plötsligt nya saker och möter nya människor.  Något att tänka på i livet!

Och nu har jag landat på kontoret med en Fresh smoothie från Smoothie Xchange (ser alltid kändisar där, sist var det en höggravid Tone.D och nu var det Axel H.) åhhh den är SÅ god!  Också måste jag ju summera helgen. V.i.l.k.e.n. helg som sagt! Och till er som undrar…ja, det blev middag på fredag! efter att lilla J ringt oss och checkat om vi gjort det…? Ha, ha. 😉

Shopping makes us happy! Och check påsen…! den f.i.n.a.s.t.e. jag sett på länge!  (jag är påsoman och sparar alla fina).

Men alltså hur FIN kollektion har de inte hos Polarn O. Pyret nu! Jag gick helt bananas där så gissa om Johanna blev glad! Och du, bäst av allt är att jag ska bjuda er på en tävling idag där ni kan vinna 17:e maj kläder från dem!  Så häng med här + på instagram (jag heter Gizmolinas där) idag! 

Och hur p.e.r.f.e.k.t. var det inte att starta helgen i frisörstolen!?  Och det kunde ju inte passa bättre än just den dagen då jag dessutom skulle ut på middag efter. Den här gången var det bästa Camilla på sin nya fina salong Pouf Pouf som stod för hårfixet och det var amazing att få fort den fula utväxten! Också bestämde jag mig för att jag kommer att mixa in lite mörkare slingor nästa gång, som jag hade tidigare, så att inte utväxten blir lika påtaglig.

Det sa verkligen Pouf Pouf med mitt hår! Ha, ha.  Jag var klar för middag i topp från Cathrine Hammel, jeans Anine Bing, solbriller Marc Jacobs, halsband Bvlgari, en söt katt som jag fått av en kär vän och det långa från Mi-Moneda (dessa 3 har jag på mig varje dag) och till sist en favorit väska från Zara. Och  jag var glad! men det lyckades inte fotografen fånga 😉 

Så här går det när det går 1 år mellan varje dejt 😉 Jag vet. Vi borde skämmas som är så katastrof dåliga på sånt… Vi var föresten på Nodee, en av mina favorit restauranger i stan som jag besöker allt för sällan och det var så lyxigt trevligt (och väldigt ovant) att vara bara vi 2 utan att Johanna varken var med, eller att vi hade stress att hämta henne p.g.a. barnvakt eller liknande. Hon var nämligen på sleepover hos en veninna, helt till lördag eftermiddag. Så vi åt en riktigt riktigt god middag och sen fixade jag dessert hemma med jordgubbar och champagne

Tror jag kör lördag + söndag i ett eget inlägg för nu har jag lite att ta tag i här.  Och just det, jag missade ju heeelt Let´s Dance finalen men tack vare att mina instagran följare uppdaterade mig så fick jag veta att Benjamin vann. Gud så KUL!!! Vilken kille han är! Jag är djupt imponerad.

Nej, nu måste jag köra på.

Önskar dig den bästa starten på denna festliga 17:e maj vecka!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “VILKEN HELG!”

 1. Lena says:

  Så trevlig helg du haft! ALLTID lika snygg och fräsch är du! Du har S M A K och S T I L !
  Fantastiska blommar btw…….
  Hoppas du får bästa dagen 🙂
  Många hälsningar från ett molnigt Svedala….regnet hänger i luften…..
  /Lena

  • gizmolina says:

   Men åh så snäll du är Lena! Tusen miljoner tack för fantastiska komplimanger! Nu gjorde du min dag här!!! 🙂

   Önskar dig en dag fylld av lyckliga stunder! Kram!

   P.S regnet hänger i luften här också…

 2. Jonas says:

  Bästa bilden på du och Jig #wefie är det nya #selfie <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *