Vilken natt…

Allmänt

168397-142
Sessan tidigt tidigt söndag morgon…

Vilken natt vi har haft i natt…
Sessan var såååå trött igår kväll så jag badade henne redan kl. 18 (har aldrig hänt tidigare) och sedan gick jag för att natta henne redan strax efter 19. Hon var SUPER trött men kunde inte somna. Så kom JIG hem och då blev hon lite pigg av att se honom också så – jag gick och vaggade och till slut så somnade hon sött… Men sen vaknade hon flera gånger under kvällen vilket är ovanligt… jag tänkte att hon kanske drömde?

Både jag och JIG somnade i soffan och vaknade vid 01… då vakade sessan också när vi gick och la oss… sen vaknade hon igen vid 02 och sedan vid 03 och sedan dess har vi varit vakna….

JIG gick med henne och sjöng, hon somnade men vakande så fort han la ner henne, jag gav pupp, jag gav flaska och till slut la vi henne i stora sängen brevid mig. Jag insåg att hon nog har ont i magen för hon har inte bajsat på flera dagar..

Och mycket riktigt! sedan kl. 03 har hon jobbat stenhårt på att få bajsa och lyckades till slut! Tjohoooo.! 😉 (man blir glad för så märkliga saker nuförtiden *fniss* )

Så- efter 4 timmars pressning & jobbing för att få ut allt ligger hon nu med ny fräsch blöja (nr. 4 i ordningen..) på golvet i vardagsrummet och jag ska strax ge henne flaska för hon måste ju vara extremt trött stackars hjärta mitt..

Själv är jag så klart också extremt trött eftersom jag bara sovit typ 2 timmar men vi mammor har ju något form av extra batteri som gör att vi ändå står på benen , annars hade man väl svimmat av för läääänge sen… 😉

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *