VILKEN ONSDAG!

Glad lille-lördag sweeties! 

Alltså jag brukar inte posta såna här not-so-stylish quotes men jag kunde inte hålla mig för jag känner mig precis så där just nu. Fick ett brytdålig service i en butik igår, klagade till ägaren och sen fick jag en kommentar här på bloggen som jag uppfattade som att jag inte ska klaga över att jag har mycket att göra eftersom jag inte jobbar 07-17 eller inom vården.  Exakt de 2 sakerna: 1. dålig kundservice, 2. hintar om att jag minsann har all tid i världen typ. , är ett par av de saker som upprör mig mest. Och nu, då jag redan är stressad över den här vi-ska-fira-jul-hemma-och-allt-ska-vara-så-mysigt-och-det-ska-vara-snö-på-taket grejen i tillägg… ja, då mina vänner ska det inte mycket till för att jag tappar humöret alltså. Oh my… Så som sagt: vissa ska se upp så att de inte har 145.689.348 barn som ringer i morgon… ! Ha, ha.

Men annars är allt bra! verkligen. så no worries. Ha, ha.  Och jag har tagit mina piller idag (jag och JIG skojar alltid om det, att vi glömt att ta våra piller om vi tappar det…) så detta blir nog en fin onsdag trots att det spöregnar (!) och är pluss grader så heeela vackra winter wonderland som är typ orsaken till att vi ska vara hemma (vit jul du vet..) hela jullovet håller på att försvinna (!!!). Jadå, jadå… ingen stress. Ska bara andas i en papperspåse först. Typ.  Nej, det ska jag inte göra. Jag ska piffa till 3 till granar, sen saknar jag bara .. nu ska vi se här.. 44 stycken för att slå vita huset som har 53 granar i år. Men innan jag är klar så är nog den saken i box. Jag har ju flera dagar på mig. 4 för att vara exakt så vad blir det? 11 till granar in i huset per dag! HO, HO ! Bäst jag sätter fart här… 😉

 

Försökte föresten knipsa en bild av en dagens, med min nya jultröja och det gick ju strålande bra. Verkligen!  Men okej, en bättre bild finns,  fick till den på 58:e försöket.. Ha, ha.

Oh deer…! tröjan kommer från Gina Tricot. Dagens shoppingtips! 

Och så fint att Facebook påminner mig om hur min 20:e december brukar se ut… det var ju perfekt tajming. Hurra!!! tusen miljoner tack FB! vad hade jag gjort utan dig… !?  Men livet tjusning är ju kontrasterna det bjuder på.. eller hur var det nu igen?! Ha, ha.

 

Nej, nu kan det bara gå uppöver känner jag, eller! så går jag rakt ner i källaren och hämtar en resväska, packar den fort som f-n och smiter iväg till vårt andra hem i Phuket…  alla dessa val i livet… Men du, we can do this, julen alltså, together! så – tips på outfits & julklappar & wrapping kommer. Sen. Då jag ätit typ. Får bara se upp så att jag inte snubblar över någon “vi kom precis till stranden…” bild på insta först. För då blir det k.r.i.s.

Happy (ehh….) onsdag!  eller kanske not so happy för nu var rasade det precis ner typ 267 kg tung blöt snö från taket och blockade vår ena entré +krossade min lilla juldecoration som jag ställt ut vid den dörren.  Är det möjligt liksom?? Ha, ha.

Fingers crossed att du har en bättre dag! 😉

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Julen 2017 | 10 Comments

10 responses to “VILKEN ONSDAG!”

 1. Kerstin says:

  Tror du tog två piller för mycket i morse…;)

 2. Lena says:

  Varför väljer ni att fira hemma och inte i Thailand?

 3. Karolina says:

  Life is life, underbart att läsa. Man känner sig mindre ensam i julstöket då!
  Kram KarolinaM

 4. Marita says:

  Fast jul blir det ändå, allt behöver inte vara top notch! Jag har lagt ner stressen inför jul, jag mår bättre av det och speciellt eftersom jag jobbar ända in i kaklet i år så orkar jag verkligen inte stressa upp mig över allt som “borde” göras. Har inte ens slagit in alla julklappar ännu men det får jag väl göra på lördag kväll i värsta fall.
  Som sagt…tagga ner och njut av ditt fina hus och all snö istället! Här är det bara slask och trist =(

 5. Lena says:

  Klart du säkert jobbar men du framställer dig själv på bloggen dom någon som shoppar, fixar håret, pyntar och reser. Strunt i vad andra tycker, det viktigaste är att man själv vet!

 6. Charlotte says:

  Jag läste den där kommentaren – jag tror inte hon menade ngt illa?!
  Och sanningen är väl ändå den att du inte jobbar heltid – men – oavsett det kan man ju vara stressad, stressad är ju mer ett state of mind än tidsmässig!
  Själv har jag släppt all julstress, vi firar inte hemma, vi har skippat granen och köpt alla klappar online – så ja, noll stress här

  Förr var jag som du – sen omvärderade jag och tyckte inte längre det var värt det, det blir jul ändå och det viktigaste är att familjen är samlad och att vi får en mysig helg

  God Jul

  • Charlotte says:

   Sen tycker jag verkligen inte du ska låta en enda kommentar bland så många fina kommentarer ta bort din blogglust – din blogg är en av mina favoriter

 7. Ann-Sofie says:

  Blä just idag har jag den feelingen också. Eller igår. Då fyllde jag år, fick tillbaka min slutplädering från chefen och hon hade rödmarkerat allt. Jag jobbar som en gnu, hinner inget hemma (känns det som), är alltid trött så när chefen kom med det där kändes som att jag ville skrika rakt ut. Det var liksom min födelsedag. Idag ska bli en bättre dag. Jag ska unna mig något fint, och få den där julfeelingen som jag och barnen önskar. har du några sparkling tips? Några jultips för att få en julfeeling?

  Kram

 8. Anna says:

  hahaha helt underbart! Så härligt att läsa att det finns fler som kan flippa ur ibland 🙂 ibland bjuder bara livet och vardagen på liiite för mycket motstånd.
  Hoppas du får en alldeles underbar jul när den kommer! kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *