Vilken pang start på dagen!

Allmänt

168397-2753
Johanna, Hello Kitty och jag morgonmyste framför reprisen på Melodifestivalen.

Phuket k. 09.40, tisdag morgon.

WOW! vilken pang start jag & Johanna fick på den här vackra dagen! 🙂

Johanna vaknade prick kl. 7 och när vi stigit upp och slår på tvn så är det repris på melodifestivalen!!!  Det var precis på slutet då omröstningen pågick så vi fick glädjen att se Charlotte framför "Hero" en gång till och gissa om vi dansade runt här! Tjohooo! 🙂

Nu kanske ni undrar vad det är som visas på tvn precis då jag tog den här bilden för som ni se så är Johanna helt paralyserad och Miss.Kitty ser också ganska fängslad ut tycker jag 😉


Det var så klart Mr.Candy (Björn) de tittade på 😉

Nu ska jag fixa frukost här och sen ska jag & Johanna ta badbussen till Kata Beach och träffa en av min blogg läsare (som jag aldrig mött tidigare)  som varit en ängel och tagit med sig några barnmatsburkar till Johanna 🙂 Det ser jag fram emot!

Här kommer dagens:

"Det är skillnad mellan att vara lyckad och att vara lycklig."
/Ur "En härlig bok".

Tänkvärt!

Njut dagen och fånga lyckan! Och TACK snälla ni för era kommentarer. De lyser upp mina dagar och inspirerar mig i mitt bloggande! (Jag ska sätta mig och svara på dem i kväll)

Kram! ♥

P.S det är strålande sooool idag och just nu visar termometern 30,8 grader i skuggan på terrassen. L o v e l y !

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “Vilken pang start på dagen!”

 1. Det var ingen liten Hello Kitty Johanna har! 😉

 2. Princess Jessica says:

  Eller hur darling, Björn är bara HUR UNDERBAR,snygg och charmig som helst !!
  Synd att man inte är 10 år yngre …. 😉 !
  Jag har “youtube`at” honom för att få se mer av honom 😉
  Glamour Charlotte, J I P P I E !!!!!
  Minner mig tillbaka 1 år då jag var på finalen och efterfesten där champange och glamour flödade 🙂
  TACK vännen för all inspirerande läsning ! Jag sitter här mitt bland flyttkartonger och det är skönt att kunna hälsa på i en UNDERBAR girlievärld bland alla flyttbestyr 🙂
  Tänker ofta på dig och längtar tills vi kan ses.
  Jag har ju faktiskt aldrig mött din lilla sessa ….
  Nu är det dags för morgonmys i soffan 🙂 Sen måste jag nog ut och skotta för här har det kommit massor av snö. Det får bli dagens träning 🙂 Ska sätta igång med “vanlig” träning och yoga när jag kommer till hemstaden. Måste inför bikinisäsongen 🙂 Har blivit allt för lite med det nu när sessan och jag är själva här uppe i “hålan” 🙂
  Önskar Er en riktigt mysig dag !
  Massor av krameli kramar från mig 🙂

 3. Princess Jessica says:

  PS. Jag drömde att du och jag ordnade DEN glammigaste festen inatt 🙂 Många kända ansikten, ljuvliga klänningar och massor av champange var huvudingredisenderna 😉

 4. Lovisa says:

  Alltså Björn är bäst! Haha, Mr Candy var ett mycket bra namn!!

 5. Eleonor says:

  Hej, jag gillar din blogg mycket, särskilt inredningstipsen. Jag vill inte att du tar detta på fel sätt men jag blir knäpp på att läsa alla särskrivningar du gör. Det heter inte “pang start” eller “blogg läsare” (som du hör om du läser det för dig själv) utan pangstart och bloggläsare. Är du osäker, särskriv inte. Hoppas att du kan ta emot lite konstruktiv kritik också. Det är som sagt inte för att vara taskig som jag påpekar detta.

  Hoppas att du får en bra dag
  Eleonor

 6. jenny says:

  Åhh så söt hon är 🙂

 7. Jessica says:

  Godmorgon!

  Hoppas ni får en jätte härlig dag på stranden,
  30 grader varmt låter alldeles underbart 🙂
  Här i södra Sverige har vi vaknat upp till 1 dm snö idag,enorm kontrast mot våren som var på god väg 🙂

  Jätte fin bild på Johanna!!

  Kram Jessica

 8. Marit says:

  Till Eleonor
  Men vad spelar det för roll om hon har skrivit fel på två ord som ska sitta ihop, det är väll inte därför man läser för att hitta stavfel. Det är ju själva innehållet som intresserar en, känslan på bloggen. Tack till en underbar blogg!

 9. TUMADRE says:

  Wei, den där stora kitty-nallen ahde min dotter älskat! 🙂

  /tvåbarnsmamma

 10. Nettis says:

  Hallå i värmen…
  Kan du fatta att här i Stockholm har det “SNÖAT” jag som var i väg i helgen och köpte ny kratta och skulle fixa i trädgården i helgen. (snopen blev jag)

  Ja du Eleonor what differens does it makes??? Huvudsaken är att vi får vår dagliga dos med inspiration och glädje…

  Njut av dagen och ta ett dopp till mig med…
  P.s Jag tror att min lilla Sessa har gått igenom Hello Kitty kalenderns alla månader hundra gånger nu. Tur att man kan fylla på med nya sidor.
  Massor med Kramisar från Nettisen

 11. madde says:

  Jag bara älskar din stora eller johannas stora hello kitty… UNDERBAR!

  KRAM

 12. Lindsay says:

  Ja, här i snön (i Göteborg) så värmer verkligen din blogg! Känns ovanligt att snön kommer efter krokusarna på våren.

  Ville bara säga att du inspirerar mig! Ha en fin dag!

 13. Charlotte says:

  Hej!
  Vilken underbar morgon ni måste ha haft, låter supermysigt!
  Jag går runt här hemma i snöslaskiga Stockholm och packar, åker till värmen imorgon! Kollar in i bloggen lite då och då, hoppas på många roliga och positiva inlägg senare att mysa mig med!
  Ha en toppenkväll!
  Charlotte

 14. Maria says:

  Det låter verkligen som en fantastisk start på dagen! Hoppas att ni har haft det härligt på stranden själv ska jag pulsa ut i snön och posta lite brev 🙂 Tur att man har sol och värme i sinnet! 🙂

  Önskar er en underbar kväll!

 15. Malin says:

  Hejsan, brukar läsa din blogg varje dag men är dålig på att kommentera. Tycker supermycket om bloggen och jag älskar din stil. Ville tipsa dig om en blogg, kanske du redan har sett den. Det är en kvinna som flyttat från Sverige till Singapore och försöker inreda nordiskt/svenskt i sitt nya hem, lite som du faktiskt.

  http://vitaanglar.blogspot.com

 16. Damn vilken stor Kitty. Hur länge ska ni vara där egentligen??

 17. Kerstin says:

  Kan inte tänka mig ett bättre TV-sällskap en än gigantisk Hello Kitty. 😀

 18. sanny says:

  gud vad sött

 19. Erika says:

  Hej! Måste bara säga att Johanna är så himla söt och glad (verkar hon vara hela tiden!) Verkligen NJUT av er tid i solen.. Här är det “decemberväder” med snöslask, usch..
  En svensk kvinna som blivit mördad på stranden i Phuket, usch usch så hemskt i annars härliga paradiset.. Så onödigt.. Jag var själv i Phuket i julas. Kram kram

 20. emma says:

  Jag klarar inte av særskrivningar. Pangstart ær ett ord. Ha en fin dag!

 21. Hoppas att i har det underbart i Thailand och njut av värmen varje dag! Jag har precis kommit hem ifrån en semester vecka i Egypten och tiden gick så snabbt. Jag hann dock inte vara så mycket i solen förän jag blev sjuk i tre dagar. Men jag saknar redan solen eftersom när vi landade igår var det runt nollan och när jag vaknade idag så var det vitt överallt!
  Ha en fortsatt trevlig dag!

 22. Emily says:

  underbart söt hello kitty nalle, jag köpte en likadan under mitt senaste besök i phuket =) Blev lite nyfiken på vart i Phuket ni bor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *