Vilken underbar dag!

Allmänt

168397-1057
Jag och mitt hjärta på Odeon tidigare i eftermiddag.

Vi har haft en super super MYSIG eftermiddag ute i det fantastiska höstvädret! 🙂 Det har varit lika varmt som på den härligaste sommardagen och solen har strålat från klarblå himmel.!  Underbart!! 🙂

Vid kl.14 kom vi oss ut och då gick vi till Odeon med Josefine & Elian. Där var det som vanligt många kända ansiken och de hade en jazztrubadur dagen till ära ( det var markedsdag idag = bilfri shopping dag i området med massa stands etc. i gatan). Vi drack vin och super myste!! 🙂

Nu leker hjärtat och JIG och jag ska gå och göra dem sällskap.Sen är det som vanligt vid den här tiden bad + nattning så jag skriver mer senare. Ska visa er dagens shopping då!

Jag önskar dig en underbar lördags kväll och hoppas att du ska göra något riktigt kul!! 🙂

P.S toppen jag har på mig idag är också från Anna Holtblad. En av mina favoriter. Hennes kläder är inte så billiga men de har SUPER bra kvalitet så de lönar sig absolut i längden!! Inte en "noppra" så lååååångt ögat kan se…!!  Hennes butik i Stockholm på Grev Turegatan är absolut värt ett besök! De selger även hennes fina kläder på "Mathilde" på Biblioteksgatan. Här i Oslo är det "Benedicte Ferner" som selger hennes plagg.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Vilken underbar dag!”

 1. Emelie says:

  Ni är så otroligt söta tillsammans!! Ni gör verkligen min dag, TACK!!!
  Vad är det för märke på din söta rosa handväska??
  Stor Kram

 2. AnnaStina says:

  Hej Emelie!
  Tack så jätte mycket snälla du! 🙂 Ditt inlägg lyste upp här mitt i nattningen av min sessa 🙂 Den rosa söta handväskan min är från “Mulberry”. Önskar dig en underbar kväll och en mysig söndag! Kram! 🙂

 3. Lin says:

  Synes bloggen din er kjempefin, er innom flere ganger om dagen… skulle så gjerne ha opplevd butikken din gizmo! ha en fin kveld

 4. Amelie says:

  Tittar bara in en snabbis för att få en dos glädje och glamour innan jag ska gå till jobbet. Jobbar natt hela helgen så jag ser redan fram emot nästa helg då jag är ledig! Ha det så bra!

 5. Emelie...igen!!! says:

  Misstänkte att den rosa lilla saken var ett Mullbär!!! Ursöt!! =) Men de gör också de bästa handväskorna, tillsammans med Gucci då!! HAHA =)
  Ville bara passa på att tacka än en gång för en underbar blogg. Just nu bor jag i USA (långt ifrån vänner och familj!!) och är barnflicka till en liten tjej som är några dagar äldre än din prinsessa. Så när jag haft en deppig dag med hemlängtan (och även på bra dagar såklart) tittar jag in på din blogg och genast känns allt mycket bättre!!! =) Ni verkar ha ett så härligt liv. Så vill jag också ha det den dagen det blir dags för mig!!!
  Hoppas du hade en trevlig utgång i går kväll och att du och din prinsessa får en mysig och avkopplande söndag!!
  KRAM

 6. AnnaStina says:

  Lin-
  Tusen TACK snälla du! 🙂 Ååå jag önskar också att du fått uppleva min butik.. den var helt speciell. Men en dag ska jag öppna igen så då får du komma! 🙂 *kram* 🙂
  Amelie-
  Så underbart att jag sprider glädje & glamour, det gillar jag! 🙂 Jag hoppas att du har haft en trevlig jobb weekend?! Sköt om dig. *kram* 🙂
  Emelie-
  Så FANTASTISKT att du sitter hela vägen borta i USA och läser min blogg! 🙂 Det gör mig hur glad som helst!! 🙂 och så smickrande att jag kan pigga upp dig på grå dagar, TACK! 🙂 Det gör mig GLAD!! 🙂 Var i USA är du någonstans? Det blev bara en kortis ute igår kväll men trevligt var det 🙂 Hoppas att du också har haft en jätte mysig helg?! Sköt om dig så jätte mycket! *Kram* 🙂

 7. Emelie...ännu en gång =) says:

  Sååå härligt att jag kan glädja dig!!! =) Jag är ju här inne och tjuvkikar så ofta att jag kände det var dags att ge något tillbaka!
  Jag bor i en förort till New York City, 50 minuter på tåget sen är jag inne på Manhattan =) Helt underbart!!! Kommer sakna staden när det blir dags att åka hem. Jo tack, jag har haft en skön helg. Här har vi fortfarande sommarvärme!! Nästan för varmt, men man ska ju inte klaga =)
  Vilka vackra bilder från konfirmationen ni var på! Naturen i skandinavien är ju helt underbar. Tillsammans med svensk hemlagad mat så saknar jag vår fina natur i Sverige allra mest!! Här över finns inte ett spår av vacker natur, i alla fall inte i dessa delar. Även om du inte bor så långt ifrån Sverige, känner inte du också att man blir mycket mer svensk när man inte bor i Sverige?!? Jag uppskattar Sverige på ett helt annat sätt nu!! =)
  Önskar dig och din sessa en underbar måndag! Jag skickar lite värme och sol till er =)
  Kram

 8. AnnaStina says:

  Emelie-
  Så otroligt coolt att bo så nära min favorit stad New York! 🙂 Blir riktigt avis! Jag bodde själv i “New Jersey” 2 sommarlov då jag gick i skola och jag trivdes helt fantastiskt bra! 🙂 Jag håller med dig 110% om att man blir mer svensk då man inte bor i Sverige + att man uppskattar Sverge och allt det svenska SÅ mycket mer när man bor utomlands. Sverige är helt enkelt helt FANTASTISKT!! *kram* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *