VILKEN V.A.C.K.E.R. FEST!

Allmänt

Jag har aldrig sett ett partytelt med så vackra detaljer förr.

Darlings!

Här har dagarna gått i hundra kan jag säga så har inte riktigt hunnit med… Min mamma ringde t.o.m. för en stund sen och var orolig om det hänt nåt när jag varken hört av mig eller bloggat?  men inget har hänt, bara busy busy days.  Och igår var jag på en FAB fest! 🙂

Det var min vackra vän Miriam som firade 40 år och hon sitter verkligen på receptet på hur en lyckad fest ska vara.  Allt var så vackert, in i minsta detalj, och vi var 45 girls som minglade, dansade (oh yes, Dj var det också), åt amazing mat , drack goda viner och talerna… vilka fantastiska taler som hölls. Jag älskar att lyssna på taler på fester för det gör att jag lär känna festens huvudperson ännu lite bättre. Sen toppade vi kvällen med att mingla vidare ut i natten… Så ja, bästa festen var det absolut !

The gift =  rosa bubbles också hittade jag en cool ishink med passande text på + servetter med samma text. Perfekt present-tips till veninna ! 

JIG fotade mig i farten och det blev tyvärr inte bättre än så här…ni ser, taxin står t.o.m. och väntar och taxametern tickade så ja, lite småstressigt.. 😉   Planen var klänning men så kände jag att min fina blus ropade på mig så blev den.

My beautiful friends.

Miriam´s söta dotter höll världens f.i.n.a.s.t.e. tal till sin mamma. Rörande!

Jag är lite seg idag så får skriva lik note to self som Jonas: jag är inte 22 längre 😉 och just därför så har det passat mig helt perfekt att 1. det har tokregnat större delen av dagen, 2. mina J åkte iväg på lekland.

Njut din söndag! 🙂

KrAm!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “VILKEN V.A.C.K.E.R. FEST!”

 1. monica J Pedersen says:

  For et flott festlokale,kjekk gave, hvor har du kjøpt den Champagnebøtten? Jeg har lyst på sånn.
  Hilsen Monica JP

  • gizmolina says:

   Ja visst var det vackert! 🙂 Jag hittade champagnebøtten hos Home & Cottage. Märke: Bloomingville. Hoppas att du får tag i en ! Tror jag måste gå och köpa en till mig själv också… Trevlig kväll! Klem!

 2. M says:

  Vilken vacker festtält mm.! Varifrån kommer din snygga blus? Kram!

  • gizmolina says:

   Kan bara hålla med. Det var fantastiskt vackert! 🙂 Kul att du gillar blusen! den kommer från min webshop (www.gizmolinascloset.com) men blev utsåld rekordsnabbt så har tyvärr ingen kvar…. Happy måndag! Kram !

 3. Kristine says:

  Ser ut som en flott fest. Flotte bilder du viser. Alltid kjekt å komme sammen og feire. Ha en strålende fin kveld og start på uken i morgen. Ny uke, nye muligheter står foran oss:) Blir glad av å lese din blogg:) Elsker interiørbilder 🙂
  Klem Kristine 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för underbar feedback ! Åhh så glad jag blev nu!!! 🙂 och ja, jag ska absolut bli bättre på att knipsa fler interiørbilder för jag är själv väldigt glada i sånt. Önskar dig en strålande dag! Klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *