Vilken vacker onsdag!

Allmänt

168397-1233
Här sitter mitt nyvakna hjärta och myser i stora sängen och leker med min mobiltfn.

Idag är det en sån där strålande vacker höstdag med sol från klarblå himmel. Löven på träden inne på gården är nu både gröna, gula & orange och det är bara fantastiskt vackert att se!

Mitt hjärta hostade jätte mycket på morgon runt kl. 5, passade då på att ge henne ny blöja + mat och sen sov hon till ca 7.30, efter det har vi legat och myst och små sovit i stora sängen så vi vaknade inte på "riktigt" förren strax före 9 då vi stod upp och nu är vi i full gång med att göra oss klara för dagen.

Idag tror jag att vi ska ta en riktigt härligt lång promenad och njuta höstdagen också ska jag göra några kundbesök med de vackra smyckena också.

Jag önskar dig en flott onsdag fylld av solsken! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Vilken vacker onsdag!”

 1. Angel says:

  så söt hon är

 2. Sara says:

  ååå vilken söt bild! ha en bra dag!

 3. Princess Jessica says:

  Min UNDERBARASTE vän !!
  Vad söt hon är där hon sitter i den rosa sängen 🙂
  Hoppas verkligen att hon piggar på sig snart !
  Du – vad är det för roligt prosjekt/uppdrag som du ska göra ?? Eller det kan du kanske inte avslöja ;)Jag är bara SÅ nyfiken ! Vad roligt för dig !!
  Min sessa frågade idag när vi skulle skicka paketet till AnnaStina som legat i bilen i 1 vecka nu …. Vännen – jag lovar att posta det imorgon ! Jag har varit SÅ disträ den senaste månaden pga av allt med barnparken du vet ….
  Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska hämta sessan, har varit och tränat. Lovely 🙂
  Önskar Er en FANTASTISK dag sötisar !
  Det är härligt att du ALLTID är SÅ postiv och fylld av energi. Jag behöver det 🙂 !!
  Kramisar i massor 🙂

 4. AnnaStina says:

  Angel-
  Tack snälla! 🙂
  Sara-
  Tack! 🙂 Önskar dig också en fin dag!
  Princess Jessica-
  Underbaraste, inte ska du känna dig stressad över att du inte postat paketet. Livet är ju långt! det hinner jag få! 🙂 Jag vet precis hur det är när man har för mycket att tänka på darling. Du, jag är SÅ imponerad över dig att du varit och tränat och att sessan varit i parken. You go girl!!! 🙂 Jag mejlar dig snart så att jag kan berätta om prosjektet mm mm. Önskar dig den underbaraste dagen och skickar dig och lilla sessan massor med kramar! Puss! 🙂 P.S glad jag kan ge positiv energi! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *