Vilken VACKER onsdag!

Allmänt

168397-789
Här håller sessan på att somna i sin vagn igår då vi var på väg ut till stugan men 5 min senare satt i bilen igen..

Ååå vilken UNDERBART soliga sommar dag vi har idag! Det är vackert klarblå himmel och solen strålar och det ger energi! 🙂

Jag och sessan är helt nyvakna och nu leker hon med sin mormor och jag ska ta och klä på mig och ge mig ut på min walk. Tror faktiskt att jag ska själv idag så får sessan vara hemma och leka nu då mamma är hemma och ledig. Hon har nämligen jobbat ett par dagar, lärarna börjar alltid före eleverna med kurser & planering, men nu är hon ledig vår sista dag här uppe.

Imorgon flyger vi till Stockholm jag och sessan och ska mysa där hela dagen innan vi flyger vidare mot Oslo. Jag ska bl.a. till Ljunggrens Papper i Gamla Stan (som var stängd då vi var där i sommar) och shoppa tack kort till sessans dop (hög tid för det nu..) och även titta på kort till 1-års kalaset. Hon fyller ju på tisdag men vi ska fira om några veckor och då passar vi på att fira henne & mig samtidigt eftersom jag också fyller år snart 🙂 Det blir ett riktigt ROSA kalas! 🙂

Hoppas solen skiner på dig också idag och att du får en underbar dag på jobbet, hemma, eller var du nu än är!? 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Vilken VACKER onsdag!”

 1. grombaben says:

  Her regner det og er grått. Godt man har et kontor å gjemme seg inne på, og MYE kaffe å drikke i løpet av dagen. Ser ut som dere koser dere – deilig. NYT solen og ha en herlig dag:)

 2. Sofia S says:

  Åh, har de färdiga inbjudningskort till dop också? 😉

 3. Sofia S says:

  Åh igen!! 😉 Var inne på deras hemsida nu, blev ju alldeles tokig! Får nog ringa dem och se om man kan göra en beställning, borde finnas fler sådana butiker! För av bilderna på hemsidan att dömma verkar det finnas massor med fint.. Ha en bra dag i solen, njut! Här regnar det, riktigt höstlikt.. Kram!

 4. AnnaStina says:

  Hej igen Sofia!
  Visst är Ljunggrens Papper en underbar butik?! Jag ska dit i morgon så jag kan titta efter dops inbjudningar till dig om du vill? De selger ju mest material så att du kan göra fina kort dvs: papper, stämplar, sigill, pennor etc etc. Damen, Barbara, som äger butiken gillar inte “färdiga kort” så hon tar inte in sånna.. Men – jag ska checka ändå för man vet ju aldrig! 😉 Hör av mig till dig här på bloggen då jag varit där!
  Kram! 🙂

 5. Sofia S says:

  Hej Anna-Stina!
  Tack så jättemycket! Men jag pratade med dem på telefon igår och beställde hem en del material, jag berättade hur jag ville korten skulle se ut så skulle de skicka det som behövdes till mig! 😉 Så nu får jag göra mina kort själv ändå! Men det blir ju roligast så.. Supertrevlig tjej jag pratade med på telefon, mycket bra bemötande och service, sånt gillar vi! (Jobbar ju själv i butik när jag inte är mammaledig och vet hur viktigt det är med service precis som du skrivit om tidigare..)
  Trevlig resa! KRAMAR/regnigt lidköping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *