VILL DU BLI COACHAD AV MIG?

07d533152913dbdb53961964ace4a9b7

Dagens reminder.

Goooodmorgon sweeties! 

Det är så vackert ute om dagen att det tar pusten ur mig…. Alla blommande träd, vårblomster som tittar upp i rabatterna, träden som grönskar… Åhhhh…. jag ä.l.s.k.a.r. våren!!!  Sen hjälper det så klart att solen strålar från en klarblå himmel också. Det gör att det glittrar i mitt hjärta… !

Och idag är det tisdag och på fredag är det fridag så det betyder 2 dagar till helg och innan dess ska jag hinna med en liten resa så ja, det är lite mycket här just nu (på alla möjliga sätt) men allt går!  Och idag ska jag kontakta er som mejlat mig att ni är intresserade av att bli coachad av mig konstandsfritt (som en del av min utbildning) men, det kan hända att jag behöver fler klienter så om du är intresserad av att bli coachad av mig (gratis) i løpet av de kommande veckorna så är du varmt välkommen att mejla mig idag på: gizmolinas@hotmail.com  Du behöver inte skriva så mycket om din angelägenhet / sak  i mejlet och du måste kunna möta mig för samtal i centrala Oslo.  🙂

11138495_10152780854575796_1934777708786653689_n

Alltså hur vackert?  Detta underbara träd  som  jag fotade på morgon står och blommar på Johannas skolgård

Nu ska jag ta och jobba på här så jag önskar dig en härlig dag fylld av solsken & lyckliga stunder!

Och du – lyssna på den HÄR sköna musiken som jag kör på repeat här hemma…!  Love it!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “VILL DU BLI COACHAD AV MIG?”

 1. Anna says:

  Coachning vore ju himla fint, finner inga tvivel om att kommer bli en av de absolut bästa! Fast helt ärligt hade jag allra helst tagit en Champagnelunch tillsammans med dig i den glittrande vårsolen. Du är en oerhört beundransvärd person och sådana ska man samla nära sitt hjärta tycker jag. ❤️

  Vad än som gör livet tungt just nu så blir det bra, det är inte om hur man har det utan hur man tar det. Enkelt att säga, men lite sanning finns det däri.

  Önskar dig allt det bäst. Hälsa, lycka, kärlek och solsken!:)

  Kram & puss

  • gizmolina says:

   Vilken fantastiska kommentar du bjuder mig på Anna! Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för helt underbart peppande feedback och otroligt fina ord! Åhhh så glad jag blev nu!!! Glad & rörd! 🙂

   Önskar dig en onsdag fylld av solsken & lyckliga stunder! Kramar!

 2. Evelina says:

  Hej!
  När går vi veta den stora förändringen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *