Vill du ha den här vagnen?

Allmänt

168397-2101
Jag bäddade ner Johanna så mysigt jag kunde då vi gick hemmåt och hon somnade sött i vagnen och fortsatte att sova en stund i sängen på hotellrummet men percis då jag lagt mig för att läsa nya danska "Costume" så vaknade hon och på den vägen blev det… 😉

För att göra en lång historia kort så hade Johannas vagn kommit till hotellet då vi kom hem i kväll och jag fick veta att jag fick behålla den blå lånevagnen.

Men – jag har inget behov för den och jag får oavsett inte med mig den till Oslo. Så – om du vill ha den här vagnen så kan du mejla mig på gizmolinas@hotmail.com Det får bli först till kvarn principen som gäller (men jag tar även hänsyn till söt motivering om varför just du ska få det) och vagnen måste hämtas på det hotell där vi bor imorgon, lördag. (hotellet ligger i Stockholm city, i närheten av Stureplan) Jag ger mer exakt info till den det berör 🙂


Här syns vagnen bättre.

Vagnen rullar bra men den saknar bl.a de säkerhetsbälten som ska fästas över skuldrerna, den har endast de som man fäster runt midjan.  Men vagnen skulle fungera utmärkt som "extra vagn" och reserv vagn.

Nu ska jag dyka ner i sängen och sova hur gott som helst!

Jag ♥ÄLSKAR♥ att vara i Stockholm! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Vill du ha den här vagnen?”

 1. Cassie says:

  Mysigt o ligga i vagnen 🙂

  Tyvärr behöver jag inte vagn då jag inte har barn ^^

 2. Det blev en del bloggande igår;) Hoppas ni får en fantastisk dag i sthlm.

 3. ille says:

  Kolla gärna in den nya kändisbloggen om du får tid över 🙂 *puss*

 4. josefine says:

  NJUT dagen mina söta!!!
  KRAMAR

 5. http://sjukskoterskastudentens.blogg.se/ says:

  Ha det så skönt i Sthlm! PS. Har idag startat en ny blogg:

  http://sjukskoterskastudentens.blogg.se/

 6. Malin.E says:

  Blev du av med vagnen 🙂

 7. Anna says:

  Kikar in med jämna mellanrum mest hela dagarna 😉 Tycker om att läsa om eran vardag och kika på bilderna.. hi hi.. Vi har nog ganska lika smak vad det gäller inredning och kläder. he he.. Så din blogg inspirerar mig 😀 Hoppas ni har det bra!?
  Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *