Vill du ha min goodiebag?


Solbriller, sjal, smink, godis, Costume… allt kan bli ditt !

Vet ni, jag fick plötsligt lust att ge någon av er läsare den goodiebag jag fick på shoppingfrukosten på H&M i förra veckan 🙂   På bilden ser ni allt den innehåller och eftersom det är en del (= den är stor & tung) så kan jag tyvärr inte skicka den i posten så – därför gör vi så här:

Den som är med och tävlar om min goodiebag måste kunna hämta sin vinst i Bogstadveien (på Majorstua i Oslo). Antingen så lämnar jag den på ett ställe som vi kommer överens om, eller så möter jag dig som vinner så får du den direkt av mig .

Om du vill vara med och tävla om min goodiebag så skriver du en kommentar i detta inlägg IDAG och berättar varför just nu ska bli den lyckliga.  Vinnaren presenteras imorgon 🙂

♥ Lycka till !

Kategori: Allmänt | 30 Comments

30 responses to “Vill du ha min goodiebag?”

 1. maria says:

  Hej !

  Jag vill gärna vinna den fina vinsten.

  Har inte så mycket att motivera varför just jag ska vinna, men kanske för jag alltid är inne på din sida och får fab inpiration till att LEVA.OCH NJUTA AV LIVET:KRAM

 2. Starmama says:

  Vem vann den vita klänningen som du lottade ut sist?

 3. Katarina says:

  Jag vill jättegärna vinna, kanske allra mest för att få chansen att träffa dig "in person", Anna-Stina! Tack för en härlig blogg!

 4. Kari says:

  Wow, så utrolig generøst av deg. Jeg blir gjerne med i trekningen.

  Kari 🙂

 5. Camilla says:

  Tingene i goodiebagen hadde vært perfekt å ha da jeg skal ut å reise til amsterdam på fredag:) Bladene kunne jeg lest på flyet, som sikkert hadde fått tiden til å gå litt fortere da jeg ikke er så glad i å reise med fly;)

 6. Hei! Jeg skulle gjerne vinne denne goodiebag ettersom jeg nettopp har blitt mamma (4 dager siden) og ei har hatt tid aa kjoepe bursdagsgave til min beste venninne som fylte aar for litt siden. Det hadde vaert den "perfekte" gaven for henne og siden jeg bor i Spania for oyeblikket faar jeg ikke tak i denne typen gaveartikler lenger…! Norske magasiner etc. Saa, da krysser jeg fingrene for at det kan bli min beste venninne som kan dra hjem den herlige goodiebagen til slutt:)

  KLEM Heidi.

 7. Johanna says:

  Är gärna med och tävlar och vill vinna den till min solstråle till vän Lotta som är bosatt i Oslo. Vi träffas alltför sällan och detta skulle vara en perfekt present till henne nu innan hon åker till Cuba på semester. /Johanna

 8. Cathrine :-) says:

  Hei 🙂

  Jeg ville vunnet goodiebagen å kost meg med på dagen når jeg ligger på sofan å slapper av. Er gravid igjen, å er mye dårlig så jeg ligger ganske mye å slapper av om dagen. Håper kvalmen å svimmelheten slipper snart, men frem til da hadde det vært knall med en goodiebag som forgyller hverdagen min 🙂

  Ha en fin dag 🙂

 9. sirpa says:

  hej.

  hade väldigt gärna vunnit men nu så bor jag ganska långt ifrån dig,i sverige!

  det är tråkigt…..

  kramar till er sessor.

 10. Evy says:

  Jaaa, vil veldig gjerne vinne! 🙂 Leser bloggen din hver dag – du er en stor og positiv inspirasjonskilde!

  Vinner jeg kan jeg jo dele med min datter som bor i Oslo! Så glade vi skulle blitt! 🙂

 11. linda says:

  Åå va kul med tävling=)

  Jag åker till thailand om två veckor och då flygtiden är rätt lång skulle det juh passa utmärkt med något att titta i och smaska på. Dessutom är det juh rätt soligt så solbrillorna skulle helt klart komma till användning!

  Ha en underbar dag.

  LINDA

 12. Nelly says:

  jag vill ju vinna men bor inte ens i närheten ju 🙁

  men man får väl ta det då, även fast jag kan tänka mig att betala frakten för väskan. ; )

  kram

 13. pernilla jansson says:

  Hej du fina Gizmolina ! Jag satt hær o føljde dina inlægg från jobbet just den dagen du var på shopping-frukosten. Var lite ledsen øver att jag fick chansen att hinna dit jag med, hade anmælt mig, men så fick jag pløtsligt jobb den veckan och då var jag ju tvungen att prioritera det såklart. Goodiebagen skulle absolut lysa upp min morgondag och tænk på torsdag skulle jag kunna sitta hær i receptionen och smyglæsa lite costume 😉 ?

  Søt tanke av dig!

 14. pernilla jansson says:

  Givetvis hade det roligaste, som någon skrev innan mig, varit att få hælsa på dig på riktigt!

 15. Anna O says:

  Åh, den skulle jag vilja vinna! Som en uppmuntran då jag legat sjuk ett par dagar. Ska dessutom till Oslo till helgen så vinner jag passar det perfekt!

 16. Mia Norrgran says:

  Hej!

  Bor i Nyköping, Sverige. Jag har aldrig varit i Oslo och skulle gärna vilja åka dit. Så vinner jag Goodiebagen tar jag bilen, en kompis och en bra skiva och kör. Tut tut

  Mvh

  Mia

 17. Å hade jag bott i Norge, och nära Oslo så hade jga gärna varit med och tävlat…

 18. Camilla says:

  Ååå, det här med motvieringar är jag ju inte riktigt bra på, men skall göra ett försök.

  Nästa vecka är det tenta som står på tur och efter en längra sjukdomsperiod i familjen (alla tre har varit sjuka och växlat av varandra i 5 veckor nu) ligger jag tyvärr inte jätte bra till. Så i två veckor fram nu ska det bli hårdpluggande och denna goodiebagen skulle bli en perfekt belöning för mycket hårt arbete.

  kram kram

 19. Camilla says:

  Ja, vad duktig jag var på att läsa hela inlägget. =) Tyvärr kan jag ju inte ta mig till Oslo, så det får bli en annan gång jag tävlar. =) kram kram

 20. c says:

  Åh,så herlig!

  Tenk å kunne vinne en goodiebag derfra, jeg visste ikke at det var shoppingfrokost på H&M Oslo City den dagen! <3

  Jeg vil vinne goodiebagen fordi jeg flytter inn til oslo om 2 dager,og da blir det jammen ikke tid eller penger til å kjøpe innholdet i den bagen! Så midt i maling- og monteringskaos, hadde det vært fantastisk å kunne sette seg ned og bla litt i Costume! Et lite lykkeøyeblikk i alt stresset!

  "Dagens interiørbild og tips" er en kategori som har blitt benyttet flittig av meg den siste tiden, ettersom jeg føler at jeg får masse inspirasjone av å se på bildene du har plukket ut. Så fortsett med det!

 21. Elisabeth says:

  Hei! Skulle gjerne blitt vinner av denne goodiebagen. Hvorfor skal akkurat jeg vinne??? Hmmm…. Kanskje fordi jeg trenger en oppmuntring fordi jeg har ekstra mye å gjøre/ekstra ansvar på jobben om dagen siden sjefen min er delivis sykemeldt – og en del av hennes arbeidsoppgaver blir ekstraoppgaver for meg. Innholdet i bagen hadde hjulpet meg til å "koble av" litt når jeg har fri. Ha en strålende dag, alt blir lettere når solen skinner slik den gjør i dag. Klem : )

 22. Mikaela says:

  Åååh! Den goodie-bagen hade verkligen vart lycka! Efter en tung arbetshelg på intensiven behöver jag avslappning och egentid. Varför jag ska vinna? För att jag aldrig vunnit på lotteri tidigare 🙂 Tack för en inspirerande och energifull blogg! Kram kram.

 23. Hoppas du får en härlig dag 🙂

  allt väl?

 24. Matilda says:

  Hallå där. Svensk tjej här, som pluggar på universitetet i Uppsala – och här har vi literally inte haft barmark över huvud taget sedan i början av januari. Våren kom – idag! Snön håller på att smälta och mitt i allt plugg skulle din goodie bag vara en helt fantastisk liten 'pick me up'.

 25. Bitte says:

  Åhh, vad synd att man inte är i Oslo nu då :0(

 26. Hanne says:

  Jeg vil gjerne vinne den flotte goodiebagen med det fine innholdet:)

  Motiveringen ja, hmmm… Jeg er innom bloggen din hver eneste dag, du gir meg masse herlige inspirasjon, både når det gjelder klær og innredning. Og masse fine visdomsord, grip dagen:)

 27. Tuulia says:

  Hej!

  Jag har läst din blogg några månader och vågat inte skriva därför att jag kommer från Finland och kan inte så bra svenska. Nu tänkte att jag mäste GÖRA DET! Jag har en 3 års gammal son (Tomas) och hans mormor bor där i Oslo. Tomas har aldrig varit i Oslo hos sin mormor och i Maj när jag har "vacation" ska vi flyga dit. We are really waiting for a trip, since this is the first flying trip to Tomas. So if I win the goodiebag I would so, so happy!

 28. Tuulia says:

  Hej!

  Vet inte vad hänt min tidigare skrivning men..jag kommer från Finland och har läst din blogg några månader. Har aldrig vågat skriva därför att min svenska är inte så bra. Nu vågar jag;) Jag har fått so många bra "ideas" från din blogg och jag blir alltid happy när jag läser din blogg. Jag har en son, Tomas, 3år, och hans mormor bor där i Oslo. I Maj ska det vara Tomas`första flygresa till Norge. Vi ska komma dit och hälsa mormor. Så jag skulle vara SO happy om jag vann goodiebagen.

 29. Josefin says:

  Hej! Jag vill vinna å min väninnas vägnar. Hon heter Rebecca, är en riktig pärla och var min bästa väninna när vi möttes i Oslo 2005. Vi var jämt och tittade i din mysiga affär Gizmo & co (använder fortfarande din rosa 'påse' som strandväska). Lilla Becca är en liten slarvig student och jag är helt övertygad om att hon skulle bli superglad om hon fick goodibagen:) Hon jobbar extra på Bodyshop majorstuen så hon befinner sig i krokarna.

 30. Emelie says:

  Jag vill vinna goodiebagen för att jag aldrig har fått någon. jag har haft det lite jobbigt med familjen på sista tiden och just DU kan göra mig gladare och piggare genom att du lottar ut bagen till mig. Fin blogg förresten! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *