Vill ni chatta?

Allmänt

168397-2012
Fotade min darling på morgon då hon lekte med sin nya "bok/leksak" som vi shoppade igår. Den heter "Barbapapas stora hus" och består av den "vikväggen" ni ser + en väldig massa små super söta böcker (de som ligger framför Johanna) med små historier i. Underbar! 🙂

Mitt hjärta somnade på den mest perfekta tiden ikväll, så jag fick – för första gången! – se hela "Bonde söker fru" i lugn och ro med benen högt i soffan och det var bara sååå skönt! Jag njöt! 🙂

Men alltså han den där Fredrik måste ju börja ta sig i kragen riktigt ordentligt.. vad är det som händer? Lena & han är ju " a match made in heaven" för några mer lika människor än dom har jag då aldrig skådat! 😉 Hoppas att han tar sitt förnuft till fånga och fattar det för hon den där andra kommer det aldrig att bli något seriöst med. Det vågar jag nästan satsa pengar på! 😉

Nu ska jag sätta mig och svara på era trevliga kommentarer som gör mig så HAPPY! 🙂

Och vet ni – jag funderar på att ge er möjligheten att chatta med mig en dag väldigt snart för det känns som att jag missar att svara många av er och det har jag så dåligt samvete för så jag skulle "bli av med det" om jag har en chatt tid då ni kan fråga mig "live". Vad tycker ni om det? Vill ni det? Let me know…! 🙂

Kategori: Allmänt | 24 Comments

24 responses to “Vill ni chatta?”

 1. Zara says:

  Jaa, en chatt låter roligt! 🙂 Du fortsätter väl ditt bloggande när ni flyttar till Thailand? 🙂

 2. AnnaStina says:

  Zara-
  Självklart fortsätter jag mitt bloggande från Thailand för det är så kul att jag inte kan sluta! 🙂 Kram! 🙂

 3. Sanna N says:

  jaaaa..jätte gärna vill jag chatta med dig..vad kul det skulle vara..du har sån koll på inredning, ditt sovrum är FAB!!!!! hålle rm dig om Bonde Fredrik han blir blåst av den Mörka..Lena är ju skapt för honom o så snäll….Bonde Anders är ett charmtroll…Kan du inte ge lite sminktips på dina favoriter, vad har du för favorit mascara..//kram

 4. Sophia says:

  Jag skulle jätte gärna vilja det! 🙂

 5. Mie says:

  Ja virkelig! chat hadde vært supert!

 6. Robin says:

  Aha, du gör lika som Englas showroom

 7. sanniis says:

  Ja, det låter som en rolig idé!

 8. Lollo says:

  Nu har Hello Kitty-velour setten kommit in på H&M butikerna, iaf i sthlm. Tänkte bara tipsa 🙂

 9. AnnaStina says:

  Ser att ni tycker chat vore en kul grej så jag kör kanske på det en kväll snart! 🙂 Sanna N – Tack för ditt trevliga inlägg! 🙂 jag kan absolut ge sminktips en dag 🙂 Bra idé! och vet du, jag fotade faktiskt mitt smink för LÄNGE sen men har aldrig lagt ut bilden.. Ska göra det en dag snart! Kram! 🙂
  Och Lollo – TACK snälla du för tipset! Jag var på H&M här i Oslo idag och här har det tyvärr inte kommit 🙁 Ska gå dit imorgon igen och checka för det MÅSTE jag ju bara ha! 🙂 Kram på er alla! 🙂

 10. good quality post thanks

 11. I love what you guys are constantly up too. Such clever work and reporting! Keep up the terrific works guys I’ve added you guys to my blogroll.

 12. While electronic cigarettes take many forms, they each generally employ the same basic components: a mouthpiece, a heating element, a rechargeable battery, and various electronic circuits.

 13. LG 32LE5400 says:

  Home made food are always healthier and it will not cause any side effects.

 14. good quality post thanks

 15. How are You, look at those sites regarding wrexham web design and web design wrexham, Thanks!

 16. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 17. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Check my website turk ko.

 18. web site says:

  We appreciate you another perfect post. I get a demonstration next few days, and I’m on the look for this type of facts.

 19. Well, there are certain techniques like “rewarding , order tramadol, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]order tramadol[/url], http://tramadolonline.groupsite.com order tramadol, =D,

 20. jghelyd says:

  XQVIVu qqiiylakyziy, [url=http://pfgheeigzpnk.com/]pfgheeigzpnk[/url], [link=http://tsbhbgbiotmr.com/]tsbhbgbiotmr[/link], http://tzpknyitdzjp.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *