Vinn farsdags present!

I samarbete med NIVEA så lottar jag ut en necessär fullproppad med NIVEA produkter som du kan överaska pappa med påfarsdag. Necessären innehåller: duschcreme – sport, Deodorant Dry, – Sensitive Hydro Gel, -Sensitive After Shave &  – Sensitive Shaving Gel.  Du är med i tävlingen om du skriver en kommentar i det här inlägget och motiverar varför just din pappa/man är bäst.  Och eftersom farsdag är redan på söndag så pågår tävlingen endast t.o.m. kl. 08 torsdag morgon så att vinsten ska hinna fram i posten  (denna gång är det endast ni som bor i Sverige som kan tävla).

LyCkA tIlL!!!

Kategori: Allmänt | 47 Comments

47 responses to “Vinn farsdags present!”

 1. Jenny says:

  Hej,
  Min man är världens snällaste, omtänksammaste, bästa pappan till våra barn, han är min man men även min bästaste vän, ingen är som han.
  kram från Jenny i Gävle

 2. Elinor says:

  Bara därför att en värld utan pappor vore väll allt bra tråkig, eller hur!!

  Kram Elinor

 3. Martina says:

  Jösses! Har knapppt hunnit tänka på att det är fars dag. Skulle gärna vilja vinna denna lyxiga neccesär till min man som kommer vara hemma och VABBA hela veckan. Till råga på det ska jag jobba hela helgen så vi syns knappt.

  Så han är värd en hel drös pussar och kärlek. Lite lyx skulle vara pricken över i:et.

  Kram Martina

 4. linda says:

  Min pappa är en underbar människa. Hans stöd är enormt. Jag vet att jag kan ringa honom närsomhelst och han kommer alltid med en massa bra råd. Sen att vi lyssnar på samma sorts musik gör ju inte saken sämre. Jag är en kopia av honom och jag kan inte tänka mig en bättre människa. Jag älskar honom enormt mycket och skulle väldigt gärna vilja ge honom detta lyxpaket då jag inte kommer kunna vara med honom på Farsdag.

  Kram!

 5. Karolin says:

  Min pappa förtjänar allt egentligen men eftersom jag precis avslutat min mammaledighet o börjart plugga så vore detta en fin present att ge
  Bort.. Min pappa är inte bara världens bästa utan Han är också Världen bästa morfar. Han jobbar borta i veckorna som lastbilschafför, kommer hem sent fredag eller tidig lördagmorgon och åker igen förmiddag söndag. Man kan tro att han vill vara hemma lite o vila. Men nej, han ställer alltid upp och vill alltid varenda vecka träffa sitt barnbarn. Det här är en man som aldrig någonsin tänker på sig själv men alltid på alla
  Andra. Han går gärna själv i trasig skor bara hans dotter och barnbarn har hela.

 6. Lena i Uppsala says:

  Hej!
  Vilken fin tävling som sätter alla pappor i fokus!
  Jag vill nominera min man som är en fantastisk pappa till våra tre barn. Han är alltid delaktig, engagerad, trygg, närvarande och kärleksfull. En pappa som är stolt över att vara just pappa! Han är en pappa som jag själv önskar att jag haft som barn, tonåring och även som vuxen.
  // Lena

 7. Catrin says:

  Skulle vara en toppen present till min pappa Catrine

 8. linda says:

  Hej!
  Mina barns pappa är min bästa vän & har varit det i 17 år, är en underbar människa och världens bästa pappa till våra 2 barn!!/linda

 9. Veronica says:

  För att han uppskattar varje stund av att vara pappa! Ett hjärta fullt av kärlek

 10. Hanna says:

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta fina setet till min pappa! Vi bor väldigt långt från varandra, och pratar tyvärr väldigt sällan. Just därför hade det varit extra fint att få visa honom min uppskattning, speciellt inför fars dag som vi inte varit så duktiga med att fira. Hädanefter får det bli tradition i vår familj!

 11. Pernilla says:

  Skulle vilja vinna den till mitt barns pappa! Vi åker till Thailand nästa vecka och det där necessären skulle ligga bra i hans resväska!!

 12. Jag skulle så gärna vilja vinna detta sättet till min fina make. Han är ingen “pappa” egenligen, eller jo en underbar husse till vår lilla hund. Låter lite knäppt att säga att han är som en pappa till mig. Men nja på ett sätt, då min är död sen flera år tillbaka. Precis som en underbar pappa så finns han alltid där för mig, peppar/stöttar mig i allt, tror på mig och gör allt för att mina drömmar ska gå i uppfyllelse. Han är världens finaste helt enkelt!

 13. Hestia says:

  Siden jeg bor i Norge er jeg ikke med i konkurransen. Alikevel vil jeg takke for at du spurte hvorfor akkurat min mann burde få en presang. Det fikk meg til å tenke på HVORFOR jeg elsker ham (Still crazy after all these years…)og å fortelle det til ham vil bli min gave til mine barns far denne farsdagen…. 😉

 14. Alma says:

  lite off topic kanske men jag skulle vilja vinna detta pris åt min goa fina rara svärfar som alltid ställer upp för oss men framför allt för vår tvååring, som är här kl 7 på morgonen och tar vab-dagar, som skämmer bort, uppmuntrar och stärker vår fina dotter samt oss. Kärlek som jag vill uppmuntra och visa uppskattning för.

  Kram!!

 15. Loretta says:

  Min pappa har aldrig funnits där, så detta paket vill jag min sambo ska ha. Han finns alltid där för mig och hans dotter. Han ställer upp till 100 % alltid. Han har funnits där i motgångar, lyssnat och stöttat i alla läge. Det är människor som han som är värda allt. Hade varit fint och få överaska han med denna fina present. 

 16. Helen says:

  Hej!
  Jag befinner mig just nu i New York på 3 veckors jobb och insåg att jag inte kommer att hinna skicka någon fars dags-present till min älskade, stiliga och snälla pappa hemma i Sverige. Jag brukar alltid göra det och skicka ett fint kort. Jag ska så klart ringa honom på söndag men det vore väldigt roligt att kunna överraska honom med en sådan här fin present! Han förtjänar den verkligen. Och han älskar att få post – så bara det skulle han tycka var jättekul!
  /Helen

 17. Katarina says:

  Bästa pappan och sambon som får jobba i Kiruna på veckorna borde få Niveaprodukter att fräscha upp sig med när han kommer hem över helgen:)

 18. Frida says:

  Min pappa ställer alltid upp och sätter alltid hos barn och barnbarn i första rummet. Han är en av de mest osjälviska person jag känner<3

 19. Helena I says:

  Min pappa finns alltid där. Han hjälper mig, stöttar mig och ger mig goda råd både när jag behöver det, men även när jag inte vill – men borde – lyssna. Dessutom är han världens roligaste och har alltid nån kul anektdot att dela med sig av:)

 20. Anna says:

  Min pappa har aldrig funnits där för mig och mina syskon….han skaffade en ny familj :/ MEN mina barns pappa (min man!) han är en PAPPA att vara stolt över 😀 Jag vill gärna vinna denna necessär till honom <3
  Kraaaam

 21. Ellenor says:

  Hej! Min make är fantastisk, han lämnar och hämtar nästan jämt, så att jag kan jobba på annan ort, och han är alltid lika snäll när jag är shoppingsugen, och tycker att jag förtjänar de plagg jag glatt visar. En sådan man måste man ju hylla! Hälsningar Ellenor

 22. Jossan says:

  Min goa pappa har haft en riktigt tuff höst med en stor hjärtinfarkt men kämpar som en galning och är i fysisk kanonform och har inte rökt en cigarett sedan infarkten (han har varit rökare i 50 år så det är riktigt bra kämpat tycker jag). Han finns alltid där även om vi bor 60 mil ifrån varandra. Vi pratar flera gånger i veckan. Han skulle verkligen förtjäna lite “grooming”-prylar.
  Åhh, vad jag saknar honom nu när jag skriver detta. Får nog ringa honom på en gång 😀

 23. Eva says:

  Min tålmodiga man är en fantastisk pappa och make. Hela sommaren låg han sjuk,är fortfarande inte bra, men unnade mig att få ta vår rara unge med till både London och Gotland. Han önskar sällan något för egen del utan ser alltid till att våra önskningar kommer först. Med andra ord, väl värd en present.

 24. Annelie says:

  Jag önskar vinna denna fars dag gåva till min sambo. Vi har vart ett par i 8 år och han har givit mig 2 vackra barn.
  Den senaste tiden har vi haft det väldigt kämpigt i vårt förhållande, vi beslöt oss för att gå isär och det var väldigt jobbigt, men nu är vi ett par igen och har beslutat att kämpa på. Det känns ju jätte bra. Han förtjänar att uppvaktas lite nu när stormen änligen lagt sig mellan oss 🙂

 25. Katarina says:

  Min pappa är och har alltid varit världens bästa pappa! Är så tacksam för min trygga barndom och för att jag vet att han alltid finns där för mig och mina bröder. Bonde som han är, så kan ju lite “luktagott” behövas 😉
  Kram Katarina

 26. Kristina says:

  Förutom att vara världens bästa pappa är min pappa väldigt rolig och omtänksam och har världens skönaste brytning när han pratar svenska 🙂

 27. Jenny W says:

  Hoppsan Farsdag på söndag,tur att du påminde 🙂
  Min sambo tillika pappa till våra 2 busungar är alldeles underbar,han hämtar hem från skola och dagis och när jag väl kommer hem så står maten på bordet, me like!

  Ha det gott!

 28. Malin says:

  Vilken kul tävling! 🙂

  Min pappa är verkligen världens bästa,
  för han hjälper alltid mej när de krisar
  och ställer alltid upp. Det betyder så
  otroligt mycket för mej. 🙂 De skulle
  vara så kul att få vinna detta lyxiga kit
  och ge på farsdag och kunna visa hur
  mycket jag uppskattar min pappa.:)

 29. Jessica says:

  Jag skulle vilja ge denna farsdags gåva till min dotters pappa. Vi har separerat i våras och vi försöker ha en god relation till varandra pga vår dotter, det är inte alltid lätt pga omständigheter men vi kämpar! Vi har ju trots allt varit bästa vänner en gång.

  Kram Jessica

 30. Karin och Esther says:

  Min pappa finns alltid när man behöver honom, i vått och torrt! Han är morfar, han tvättar när mamma jobbar, han lagar mat, han städar, han kommer och besöker en på jobbet när man har tråkigt.. Han är ALLT! Skulle vara ärad att få ge detta paket och berätta att jag vunnit den här! Han smygläser nämligen också denna blogg såg jag när jag lånade hans dator sist 🙂
  /Karin

 31. Jag skulle vilja ge bort denna fina present till den man som är min make och far till våra fyra barn.
  Som pappa är han engagerad i allt som rör våra barn och han klarar alltid av balansgången att uppmuntra men även sätta gränser…

 32. Vad kul med en tävling!
  Jag skulle vilja vinna setet till min man eftersom han är en så underbar pappa till båda mina barn, trots att bara den yngsta är hans biologiska.
  Han sätter alltid båda tjejernas behov före sig själv och ser till att vi andra har det bra.
  Min stora tjej säger att han till och med är en bättre pappa än hennes biologiska (som hon är hos varannan vecka). Det tycker jag är ett gott betyg!

 33. Maria johansson says:

  Vad passar bättre på söndag 🙂 Min man och jag firar dessutom 18 år tillsammans! Fortfarande betraktad som den mest attraktive ever och så har vi två underbara barn tillsammans! Honom vill vi fira stort!/kram

 34. Nina says:

  Inga PAPPUTTAR som träffar mammuttar inga bmbuskott…..så vore världen utan alla härliga papputtar

 35. TC says:

  Åå jag vill absolut vara med och tävla… Det är tvyärr inte så ofta jag hinner träffa min pappa. Och även om jag vet att presenter inte är allt och fått lära mig att kärlek är så mycket mer än bara att få och ge saker. Så vore det roligt att få skämma bort han med detta kit =) Men ingen pryl i världen och kan nog heller inte sätta ord på hur glad jag är att bara ha han i mitt liv =) Vet att så många inte har den lyckan. Så även om jag inte vinner så ska jag absolut min pappa fira =)
  /TC

 36. Petra says:

  Min man är världens bästa pappa och man! Visar oss alltid så mycket kärlek och gör mitt och barnens liv till det bästa. Dessutom köper han vackra blommor till mig varje fredag. Det uppskattas av en småbarnsmor som ibland är vääääldigt trött och inte unnar sig så mycket. Hade blivit så glad om våra pojkar fick ge honom denna present. Kram!

 37. Ida från Dalarna says:

  Detta paket skulle bli perfekt till min sambo. I år får vi fira hans första fars dag och eftersom jag är höggravid med bebis nummer två så orkar jag inte springa runt i affärer och leta present. Vill ge honom något fint då han är världens underbaraste sambo och pappa.

  Kramar

 38. Anne Lene says:

  hej,
  låter som en toppenpresent för en 4 barns pappa 🙂
  Just nu är han inne i ett skov pga sin sjukdom och vi vet ju alla hur mycket piggare man kan känna sig med nya produkter.
  Drar en lott och hoppas på vinst 🙂

 39. Sandra says:

  Oj Oj, detta vore den ultimata farsdagspresenten till min älskade pappa. Jag har funderat och funderat på vad jag ska hitta på till honom, men det har stått helt stilla 🙂 Världens bästa tips. Men åh så glad jag skulle bli om jag vann detta fina kit! Och min kära pappa skulle bli så otroligt tacksam.

  Tack än en gång för världens bästa blogg! 🙂

 40. Anna M says:

  Min man har precis fått reda på att han har en kronisk sjukdom och behöver nu äta medicin en lång tid och avstå från mycket att äta och dricka. Han skulle behöva ha lite glamour i vardagen:)
  Tack för en fin blogg!
  Kram Anna Mårtensson

 41. Detta blir min mans allra första Fars dag och det skulle vara så roligt att få ge honom denna fina gåva. Han är världens snällaste, finaste, roligaste och mest omtänksamma människa! Jag hade egentligen köpt en Fars dags-present till honom från vår son, men eftersom han opererade foten igår så kunde jag inte låta bli att ge honom presenten igår istället som en liten kryapådig-gåva.

 42. Ingela says:

  Hej! Min pappa är världens bästa, ta bara som igår när jag vaknade av migrän. Ringde pappa som kom direkt (kl. Var 8) hämtade stora tjejen och lämnade henne på dagis. Lilltjejen som skulle vara hemma med mig tog han med sig hem. Jag kunde sova bort migränen och veta att mina barn har det bra. Han har redan fått tusen kramar av mig men en present är han oxså värd. Hoppas jag vinner:)

 43. Bella says:

  Det finns en människa som kämpar för att min och mina systrars
  mamma ska börja älska och bry sig om oss på riktigt.
  Han ger aldrig upp hoppet då han så gärna vill att vi ska ha en mamma.
  Vi har förlorat och står utan mamma. Vår pappa finns inte.
  Denna man som min mamma även svikit fortsätter kämpa för oss.
  Jag blir tårögd när jag tänker på vad han gör.
  Han ger mig en jul med sin familj. Det som mest kännts ångestladdat
  då jag stått ensam kvar utan familj.
  Han skickar fina sms trots han knappt kännt mig i ett år.
  Han säger att man är som hans dotter.
  Jag kan aldrig tacka han nog. Min bästa väns pappa.

 44. Sofia says:

  Det vore en helt perfekt present till mina barns pappa som är den bästa pappan såklart:))han är snäll och omtänksam och väldigt busig med tjejerna:) Vi har tyvärr haft det väldigt svårt det senaste året och vet nu inte om vi ska fortsätta tillsammans eller inte. Men vi är bästa vänner iallafall och jag tycker så himla mycket om honom och denna present skulle passa honom perfekt:)Många Kramar

 45. Marylyn says:

  Oj, 10 minuter till deadline….. Mina barns pappa är allt det för sina barn som jag själv skulle vilja haft, han är såklart värd paketet.

 46. Åsa says:

  hej,
  min underbara man som “bor” i bilen ute på vägarna i sitt jobb och inte träffar sin lilla 1-åriga son så mycket under veckorna, han är definitivt värd en fin fars-dag present.

  kram åsa

 47. Victoria says:

  Skulle bli så himla glad om jag vann detta till min underbara pappa, eftersom vi bor ca 110mil ifrån varandra så kommer jag tyvärr inte att kunna dela Fars Dag med honom för första gången, (är en strikt tradition i vår familj 😉 eftersom han älskar att bli ompysslad!)Han är också världens bästa morfar till min son och vi älskar honom oerhört! Till råga på allt så kommer jag inte att hinna hem till honom på hans 50(FEEEMTIO)års dag, så att missa allt dettasvider…. skulle lindra det svindande med Niveas produkter, då det är de enda han kan tänka att kladda på sig för att inte riskera att bli “kvinnlig” 😉

  Tack för en bra tävling!! vi (läs jag) borde visa uppskattning oftare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *