Vinnarna av barnrumsinteriör från Sprall!

Mina kära bloggisar!

Då är ännu en fantastisk tävling avslutad och den här gången är ni hela 99st som tävlat om de FINA intriörsakerna från min favorit barn-butik SPRALL.TACK för alla trevliga tävlingsbidrag. Ni är alla vinnare i mina ögon! Och du, missa inte att besöka SPRALL nästa gång du är i Stockholm. Butikerna hittar du på NK, Nybrogatan.51 och fr.o.m. imorgon (25/11) i Kista Gallerian.  Också på nett så klart !


Detta bedårande lekhus (+ många fler, tex en bensinstasjon till bilglada små prinsar…) hittar du hos SPRALL. Och vinsterna i tävlingen kommer från denna underbara kollektion.


Finaste tygfacksförvaringen till ett värde av 495kr.

Den lyckliga vinnaren av tygfacksförvaringen är:

Postat av: Sandra
Hejsan!!
jag skulle gärna vinna tygförvaringen med söta små cupcakes på!!
Min dotters alldeles egna kökshörna är snart klar, då temat är just bakelser, glass och tårtor. Ett litet mini-bageri 😉 ibland känner man att det fattas något och sen när jag såg denna söta var jag tvungen att “slå till” med en kommentar!
Perfekt att ha alla tillbehör och tårtbeställningar i 😉 (barns fantasi är ju helt fantastisk)
Jag hoppas hoppas verkligen att denna söta tygförvaring blir vår.
Kram på er!!
2009-11-12 @ 19:38:51


FINA vimplar (10 meter lång!) som passar perfekt både på barnrummet och som dekoration på födelsedagsfesten och fina att hänga upp den mellan träden på trädgådsfesten till sommare. Värde 385kr.

Den lyckliga vinnaren av vimplarna är:

Postat av: Karin – AlicesMamma
Här är en till som hoppas på tur 🙂 Vi vill gärna vinna vimplarna eftersom Alice fyller 1 år i januari och jag redan nu har börjat planera det perfekta barnkalaset! En vimpel var just en av detaljerna jag tänkt ha, sen efter kalaset skulle den få flytta in i det nyfixade barnrummet!
Ha en underbar dag, och TACK för alla inspirerande inlägg och FINA tävlingar – även om jag inte vinner så får jag alltid nya idéer när jag kikar in hos dig!
2009-11-12 @ 13:26:27
URL: http://livingnextdoortoalice.blogg.se/

Stort GRATTIS Sandra & Karin! ♥

Mejla mig namn + adress + e-mailadress till gizmolinas@hotmail.com

♥ Miljoner TACK till Ida & SPRALL för ett riktigt TREVLIGT samarbete ! ♥

Kategori: Tävling! | 4 Comments

4 responses to “Vinnarna av barnrumsinteriör från Sprall!”

  1. camilla says:

    Jättefin tävling! Tänkte bara berätta att Sprall inte finns på NK längre. Kram Camilla

  2. AnnaStina – You made my day!!! Även om jag upptäckte att jag vunnit lite väl sent på dagen så är det lätt veckans höjdpunkt 🙂

    TACK – och stora kramar

  3. Maria says:

    Tänkte precis skriva som ovanstående. Tyvärr ingen Sprall på NK längre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *