Vinnarna av “Keep calm & carry on”!

Tävling!

Jag blir alltid lika känslomässigt berörd då jag läser igenom era fantastiska tävlingsbidrag… den ena rörande historien avlöser den andra… och jag vill ge alla er som går igenom en jobbig period i livet en stor varm KRAM !!

Som vanligt så kan tyvärr inte alla vinna så – efter att jag läst igenom alla 192 bidrag (det tog sin tid..) så satt jag här med några finalister: Sarah (misscochlea), Lotta (Alicia & Philip), Hanna (HannaKarolina), Åsa W, Vit lilja, Ellinor och Anna (AnnaMyren).


Vinsten är denna FINA poster från petrifiedinpink.

Och de lyckliga vinnarna är…. :

Postat av: Vit lilja

Jag skulle verkligen behöva ha en sådan i min hall. Både nu och framöver. Jag har precis fått reda på att jag väntar tvillingar! Lyckan är såklart total men jag går ständigt och oroar mig! Jag skulle verkligen behöva bli påmind om att slappna av…
Sen när tvillingarna väl kommer blir det säkerligen rätt kaotiskt både en och två gånger… Jag ser framför mig att när den ena sover så är den andra vaken, när en tvilling är mätt är nästa hungrig, när en är glad gallskriker den andra and so on… Jag tror att "Keep calm and carry on" kommer att bli mina ledord…

Tack för en fantastisk blogg!

2008-10-13 @ 13:17:23
URL: http://vit_lilja.blogg.se/

Postat av: Ellinor

Piiiiip!Jag tror inte det är sant, klockan kan inte redan vara 6.15. Utan att hinna blinka har jag satt in en tallrik havregrynsgröt i micron, väckt mina skatter, duschat,fått färg på ögonfransarna, packat matsäck till dotterns skogsutflykt och faktiskt fått på mig något anständigt. Varje morgon ser likadan ut och jag lovar mig själv att imorgon skall det bli ändring på denna kaotiska morgonstund men ändå hamnar jag där. Jag skulle behöva påminnas om att ta det cool, stressa ner och vad skulle då inte vara bättre än att få detta budskap på en tavla uppsatt i hallen, en äpplegrön tavla skulle passa alldeles utmärkt!

Tack för en underbar blogg! Och STORT Lycka till med framtidsplanerna, det kommer bli succé vill jag lova!
Kram*

2008-10-13 @ 15:53:45

Stort GRATTIS till er båda !!
Mejla mig era adresser till: gizmolinas@hotmail.com så kommer vinsten i posten.

Tusen TACK för alla fina tävlingsbidrag! Som alltid så förtjänar ni alla att vinna och i mina ögon så är ni alla vinnare !

♥ Kram ♥

Kategori: Tävling! | 8 Comments

8 responses to “Vinnarna av “Keep calm & carry on”!”

 1. Anna says:

  Åh nej! :/ Mitt hjärta tog ett skutt när jag såg mitt namn.. 🙂 synd att jag inte vann.. men grattis till vinnarna 🙂 En helt underbar vinst!

 2. Lotta says:

  Tack för att jag i alla fall kom till final, det är inte dåligt i mina ögon. Och grattis till er som vann! Planschen kommer jag att beställa i alla fall eftersom jag gillar den så mycket.

  Hoppas ni får en fin dag. Lotta med Alicia och Philip och bebis i magen

 3. Grattis till vinnarna, jag ser fram emot att skicka era val till er och hoppas ni ska bli nöjda! Lotta: jag kan glädja dig med att jag också har tvillingar, idag fyra år och det är det absolut bästa som har hänt, det är helt fantastiskt att ha två på en gång. Vi fick sådan mersmak så vi nu har en liten trea som är ett år. Visst är det kaotiskt men härligt! Kanske finns det en anledning till att detta huset har hela TRE Keep Calm tryck… Stort lycka till med graviditeten och du har mycket roligt framför dig!

 4. Sarah says:

  Såg att jag var en av dina finalister! TACK! 🙂 Det gjorde min tisdagsmorgon 😉 Ska lägga en egen order på postern omgående! Hoppas du får en UNDERBAR dag! 🙂

 5. Hanna says:

  Å vad kul att jag kom till "final"!! Jag kommer beställa denna poster ändå för den är underbar och kommer passa perfekt i vår nya hall! TACK AnnaStina för att du lyser upp vardagen med dessa utlottningar o inte minst med en underbar blogg! Kram/Hanna

 6. Fridatjejen says:

  Ingen vinst denna gång men jag bara måste beställa postern ändå! Den är ju ljuvlig! Jag vet att jag har sett nåt gammalt inlägg hos dig där den rosa postern var inramad i en vit ram har jag för mig. Den var så himla fin och jag tänke bara kolla om du vet vilket färgnr det var? Står nämligen och velar mellan nr 8 och nr 9 men det är ju så svårt att veta hur rosa dom är… Hoppas att du kan hjälpa mig i alla fall 🙂

 7. Vit Lilja says:

  Men åhhh så glad jag blev nu! You made my day! Big time! Tusen tusen tack! Gud va lycklig jag blev nu…!

  Tack och Kram

 8. Ellinor says:

  Wow wow wow, är det sant?!Tack av hela mitt hjärta!

  Kram*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *