Vinnarna av presentkort hos Nordljus!

ÄNTLIGEN
ska jag presentera de 3 lyckliga vinnarna i tävlingen om 3 st presentkort á 300sek hos den fina & inspirerande nettbutiken Nordljus.

Tusen TACK för alla 220 tävlingsbidrag ! Det var riktigt trevligt att läsa vilka produkter ni önskar och TACK för alla fina ord. Som vanligt vill jag att alla ska få vinna så det känns BRA att det är 3 vinnare den här gången!


Det här är några av mina favoritprodukter hos Nordljus.

♥ De lyckliga vinnarna av ett presentkort på 300sek hos Nordljus är: ♥

Postat av: sara

Åhh vad roligt med en tävling igen!
Om jag vann skulle jag välja dem fina stenarna med tänkvärda ord. Jag skulle lägga dem på mitt nattduksbord så att dem blir det första jag ser när jag slår upp mina blå på morgonen! Vad kan väl vara en bättre start på dagen än att bli påmind och peppad att njuta av livet!
Kramar Sara

2009-04-17 @ 15:46:46

Postat av: Therése

Vad mycket vackra ting. Om jag vann skulle jag dock välja halsbandet HOPE. Just hope, hopp, är mitt ledmotiv här i livet, att aldrig tappa hoppet. Livet har sina upp och nedgångar men så länge jag har hoppet kvar, vet jag att allting kommer bli bra. Jag bär ständigt mitt hope-halsband från barncancerfonden och planerar en tatuering med texten hopp på grekiska. Ett till halsband till min samling hade varit en liten lycka.

Krya på dig!
Kram från Therése

2009-04-17 @ 18:21:10

Postat av: Mingar

Hej! Åh, vad kul med en ny tävling. Det som jag allra helst skulle vilja vinna är bokstäverna ‘Sov Gott’. Dessa skulle passa jättebra i min dotters rum. Hon har alltid varit lätt att lägga men så för två veckor sedan hände något som gör att hon absolut inte vill somna själv. Det gör väldigt ont i mig att se hennes ledsna ansikte varje gång läggning kommer på tal. Jag vill så gärna att hon ska känna sig trygg, våga somna själv och sova gott varje natt!
Tack för din inspirerande blogg!

2009-04-18 @ 20:57:02

STORT GRATTIS till Sara, Therése & Mingar !
Mejla mig era fullständiga namn + adress + e-mail till: gizmolinas@hotmail.com

TUSEN TACK till NORDLJUS för ett trevligt samarbete. ♥

Kategori: Tävling! | 3 Comments

3 responses to “Vinnarna av presentkort hos Nordljus!”

 1. Anonymous says:

  Hej Anna-Stina!

  Hoppas att din helg har varit mysig och att solen har strålat på dig. Jag är så nyfiken på vinnarna av Kamille. När får man veta? 🙂 Tack för världens bästa blogg. Du är min förebild! Önskar dig en härlig vårvecka. Kram Isabella

 2. Lisa says:

  Ett varmt grattis till de lyckliga vinnarna. Och tack för en fin tävling. Önskar er alla en härlig vecka.

  Kram Lisa

 3. Fröken Eko says:

  Grattis till vinnarna och tack för tävlingen!

  /F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *