Vinnarna av smycke från Creative Lounge!

Tävling!


Mina fina bloggläsare!

TUSEN MILJONER TACK för helt fantastiska tävlingsbidrag. Ni skriver så fint till mig att jag blir stum… Er feedback på min blogg peppar mig något enormt i mitt bloggande och jag blir smickrad, glad & rörd över att ni gillar det jag gör. Just därför får jag ångest över att jag inte kan låta ALLA (146) er som tävlat vinna så jag tog mamma till hjälp idag och bad henne säga 3 tal mellan 0-146….


Ett av de vackra smycken från Pearls for Girls hos CreativeLounge som du kan vinna.

AND THE LUCKY WINNERS ARE…..

Postat av: Ragnhild S.E
Fordi jeg fyller 30år i februar, så skulle jeg ønske at jeg fikk et fint armbånd med prinsessekrone;-)) Et minne om deg Anna Stina som forgyller hver eneste vakre dag og inspirerer meg på mange plan. Takk for at du er til!
Klem fra Ragnhild 29år

2010-02-09 @ 22:50:38 

Postat av: Hestia
Jeg og min mann har bevist at Amor Vincit Omnia. Vi har levd sammen i 27 år, og til sommeren feirer vi sølvbryllup. Planen er å gå Samariaravinen på dagen, men om kvelden er det tid for sølvkjole og festmiddag. Ikke noe selskap, bare meg, min mann og vår yngste sønn (Den eldste skal være hjemme og jobbe, og blir ikke med til Kreta)Vi har levd sammen gjennom oppturer og nedturer, verst var det da vi mistet vår sønn for mange år siden og da mannen min fikk kreft i høst. Amor vincit armbandet er nydelig, men for å matche min sølvkjole (som jeg ennå ikke har kjøpt :o)) på en dag der vi virkelig feirer kjærligheten, ville jeg valgt armbåndet Berlocker Cream om jeg skulle være så heldig å vinne.
-klem-
2010-02-10 @ 17:35:57
URL: http://hestiaverden.blogg.no

Postat av: KarolinaM
Det översta armbandet var otroligt vackert! Vore som gjuten på min handled på vår ettåriga bröllopsadag som vi ska fira festligt nu i vår;)
Hoppas som vanligt på att turen är med mig!
Och vad jag tycker om min kära energigivare=Gizmoblogg hoppas jag att du vet vid det här laget, är ju trogen läsare sen två år nu. OOOtroligt vad tiden flyger!
Kram på er!
2010-02-09 @ 18:53:05

♥ GRATTISkramar till Ranghild, Hestia & Karolina! ♥
Mejla mig fullständigt namn + adress på : gizmolinas@hotmail.com så kommer vinsten i posten.

Stort TACK till min trevliga samarbetspartner Evelina & CreativeLounge!

Kategori: Tävling! | 15 Comments

15 responses to “Vinnarna av smycke från Creative Lounge!”

 1. LYCKLIG VINNARE;) says:

  Jiiiippiee! Precis vad jag behövde nu ikväll, tack söta du!!

  Kram Karolina

 2. Ida says:

  Säger stort grattis till alla er som får gå med otroligt fina smycken i sommar. Kanska man har tur och vinner nästa gång. Kommer förstås fortsätta att läsa din trevliga blogg varje dag.
  MVH
  Ida (Helsingborg)

 3. Very nice information,I found your blog on google and read a few of your other posts. I just added you to my Google News Reader. Keep up the good work Look forward to reading more from you in the future.

 4. sohbet says:

  Ohh very much thanks admin

 5. Nice article and i want to know more on this blog.

 6. good quality post thanks

 7. I love Your helpful site! Check this interesting information about Egypt real estate and Egypt property Thanks!

 8. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 9. home says:

  I have never imagined that it will turn into my addiction to read articles since it is so much overpowering.

 10. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? Visit my website turk ko.

 11. Add New Comment thanx for the option, buy ultram online, [url=”http://tramadolonline.groupsite.com”]buy ultram online[/url], http://tramadolonline.groupsite.com buy ultram online, onr,

 12. aixqzz says:

  52qw6L iyaxqmheqpxu, [url=http://pzfcrgsfktkk.com/]pzfcrgsfktkk[/url], [link=http://tfmbpwlenvgh.com/]tfmbpwlenvgh[/link], http://uepntuhvgfvj.com/

 13. Ohh very much thanks admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *