VINTER UTE, VÅR INNE.

Allmänt

Dagens reminder: tankens kraft.

Heeey sweeties!

Då har plötsligt JIG kommit hem efter några veckors business-trip så idag vill J bli hämtad d.i.r.e.k.t. efter skolan. Det betyder att jag ska sitta ute i korridoren kl.13.30 sharp så nu ska jag jobba på super effektivt här så att vi kan köra lite familjemys  i eftermiddag. Lääänge sen nu och det passar ju xtra bra idag då det dessutom är lill-lördag!

Och ute är det VITT! Oh yes, vintern har hittat tillbaka till Oslo så på morgon tyckte jag riktigt synd om de blåsippor som vi stod och beundrade igår. Stackarna måste ju tokfrysa nu… Men hur mycket vinter det än är ute så är det i alla fall vår här inne för på ena sidan min mac står vackra påskliljor som jag fått av en kär vän och på den andra en stooor bukett med krispiga tulpaner i härliga färger. Underbart!  Och så här vårligt såg det ut down town i lördags då vi girls var ute på en liten shoppingtur:

Vi bor löjligt nära Karl Johan, eller man kan nästan säga att vi bor PÅ Karl Johan för vi bor ju precis bak slottet (det stora gula huset i bakgrunden för er som inte visste). Så, att gå till den plats där vi knipsat bilden tar bra precis 10 min från oss.  Jag älskar verkligen att bo så nära “allt”!  

Lördagsgodis-shopping på norska chokladfabriken Freia´s egna lilla butik på Grand Hotel.

Hjärtat lyckades hitta den enda lilla snöhögen som var kvar i city och finns det en hög att klättra på så klättrar hon 😉

Och vi som tänkt att ta en runda på skridskor på banan i city (vid sidan om Karl Johan) i vinter… men tyvärr är nog den sessongen över nu. Eller det var i alla fall stängd bana i lördags men nu, då det snöat igen, så kanske de öppnar upp igen? Vi får väl se…

Se vad jag hittade i blomsterbutiken: pioooooner!!! Det, om något, är ett härligt vårtecken

På kvällen kom våra fina vänner Emma & Elsa över på middag och norska Grand-Prix-finalen-mys och då var vi så klart tvungna att knipsa en obligatorisk selfie á la Ellen. 

Tröttar man någonsin på taco? I don´t think so!  We loooove it!

Då J var på shopping hos Lindex så hittade hon även detta super fina vänskapshalsband som hon gav till sin söta vän på kvällen.

Men alltså norska Grand Prix… det är såååå långt ifrån lika festlig som svenska Mello (trots att årets omgång inte var den bästa…) och artisterna är långt ifrån lika proffsiga (ursäkta alla eventuellt inblandade)  och vinnarlåten… vi snacka rena rama sömnpillret…zzz…. Inte alls min smak. Men han var norrmännens favorit och vann överlägset. Du kan se killen framföra vinnarlåten den HÄR.

Bäst jag kör på här nu så jag önskar dig en riktigt festlig lill-lördag!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “VINTER UTE, VÅR INNE.”

 1. Mona says:

  Underbara bilder!! Enligt min smak är du kanon
  på att hitta färger och kombinationer.
  Håller med,låten är gräslig.Kram.

  • gizmolina says:

   Tusen tack för din härliga feedback Mona! Nu blev jag glad! 🙂 Och ja, alltså den där låten är i.n.t.e. bra 😉

   Önskar dig en fin fortsättning på dagen! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *