VINTERFERIE & GODISFIKA.

b3886aadddfb56b9996d4bb4d6eeb66c

Dagens tänkvärda.

Mooorning girls! 

Vilken l.y.x. att vakna till Vinterferie! Oh yes, hela veckan har Johanna fri från skolan så i natt sa jag till JIG (han kom hem från resa runt 02…) att han i.n.t.e. fick väcka oss girls på morgon då han skulle på jobb men vad händer? Han väcker mig kl.08.30 för han hade helt glömt bort att jag sagt det…. Hur tokigt som helst ! Men, men det var ju oavsett magiskt skönt att slippa vakna till väckarklockan 06.50!

Och igår hade vi ett riktigt mysigt fika besök av kära vänner och Johanna hade bjudit in till Frost party på sitt rum så hennes söta vänner kom i sina Elsa kostymer och J hade så klart på sig sin och de var bara SÅ fina! Men tror ni att jag kunde ta någon bild? Neeej… för min telefon har blivit överfull av bilder igen och det gick inte att knipsa pics. Så trist.. Men ni kan ju se framför er hur sött det var med 3 flickor i likadana Elsa kostymer med peruk och allt.  Också var det ju fastelave dagen igår men vi kom oss aldrig ut och handla så det var inga semlor på vårt fika bord, istället bakade jag en chokladkaka & muffins också bjöd vi på godis ur världens finaste lilla godishus. (det är ett tips till kalas!).  Det funkade bra det också! 🙂 

10980762_10152640861615796_6999206104562172538_n

En sneak peak av dukningen. (jag tog bilder av hela bordet men inga fastnade i min lite sjuka telefon… ). Påsarna inne i huset var fyllda med godis som de fick plocka från till egna godispåsar.  Men alltså check rosorna jag shoppade i lördags, de är redan trötta, kvaliteten på rosor kan verkligen variera! 

11001787_10152641962475796_4960151317106978853_n

De fina godispinnarna kryddade dukningen och cupcake på stick är kul att knipsa bilder med… 

10991220_10152641968700796_6896379744179661840_n

Mina kära vän köpte med sig smoothie till oss mamas (min favorit = Fresh) också fick jag vackra tulpaner. Åh som jag älskar tulpaner! 

Nej, nu är det bäst att jag hoppar i duschen och tar tag i dagen (känner mig aldrig helt vaken förren jag tagit av brillorna och satt in linserna). Har en hel del att göra här hemma + en del jobb så hjärtat får mysa med barnTV och pyssel de dagar vi är hemma fram till att vi reser. Ja, det blir en resa på oss i veckan och den ser vi verkligen fram emot!

Men först ett par dagar hemma som sagt och det känns riktigt skönt!

Önskar dig den bästa starten på veckan!  🙂

Och kom i håg: fokus på positiva saker!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “VINTERFERIE & GODISFIKA.”

 1. Christina says:

  Åhh så otroligt fint du har gjort det : ) Vart har du fått tag på sweet shop huset?

  Mvh
  Christina

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. Christina! 🙂 Jag hittade huset hos Lille Festfabrikken i Skovveien.

   Önskar dig en underbar start på veckan! Klem!

 2. Kristine says:

  Så fint du har laget til, må være alle barns drøm 🙂

  Jeg har printet ut noen av dine ” dagens ord/ ordplakat” og satt dem inn i rammer fra Åhlens, sååå fornøyd 🙂 TAKK for at du deler.

  Fin arbeidsuke og kos til dere, og god tur når den dagen kommer 🙂

  Klem, K 🙂

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för härlig feedback Kristine! 🙂 Och så fantastiskt kul att du printat ut och ramat in mina dagens tänkvärda! Det fick jag också lust att göra nu… En super bra idé ! Du får gärna fota och mejla mig en bild om du vill!

   Njut din måndag! Härligt med en fräsch ny vecka! Stor klem!

 3. Ditte says:

  Så fint! Och härligt för barnen1
  Ett tips vad gäller foton….Köp dig en extra liten kamera som alltid kan vara med så har du i reserv om telefonens minne inte är tömt. Så förärgligt när man inte kan ta bilder.
  Du får en bra liten kamera för ett par tusen, väl värt det.
  Njut av lovet!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack Ditte! 🙂 Och det där med kamera… Jag har en fin men den var utan batteri (hur typiskt?) och Johanna har 2 (!), en polaroid och en liten kompaktkamera som hon fick i julklapp men de var också out of order just precis då… Så ja, lite otur minst sagt! 😉 Och du kan ju gissa vad jag ska göra idag? L.a.d.d.a. & rensa! Ha, ha.

   Önskar dig en underbar start på veckan! Kram!

 4. many blog posts do not like this provide a useful article for visitors thanks admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *