VIPPE EXTENSIONS.

Allmänt

drawing-fairest-illustration-mirror-quote-snow-white-Favim.com-59493

Dagens pepp till dig!

Goooodmorgon mina kära bloggvänner! 

Fördelen med att källarfolket gör sin entré runt kl.07 på morgonen är att jag kommer mig upp tidigare än någonsin = mindre stress = s.k.ö.n.t.!

Och igår var jag och fixade mina vipper men alltså jag körde, och körde och körde på en lååång smal skogsväg och allt jag såg var skog (kände mig lite som Carrie då hon ska på stugtur med Aidan…) så till slut var jag heeeelt övertygad om att jag kört fel?!? men nej, jag var på rätt väg (fick ringa och checka) och 45 min senare  förvandlades mina fransar från katastrof till glam!  För det här var första gången som jag bara hade mina egna fransar (alla extensions ramlade av i Thailand) och alltså jag såg i.n.t.e. klokt ut! men det var ingen anledning till att få panik för  en BRA sak är att våra fransar växer så det knakar så om jag fortsatt utan en stund till så hade jag till slut haft mina långa fina fransar tillbaka.  Men, nu var det alltså nya vipper som gällde och håll i dig nu, this is the naked truth…! för så här såg mina fransar ut före & efter: 🙂

12662462_10153304502935796_9014381314007471287_n

OMG! check mina egna fransar ! ser ju inte klokt ut, typ som på en riktigt, riktigt gammal person…  (detta är som sagt ett resultat av att jag haft vippe extensions över lång tid + att de jag gått till här i stan skadat mina egna).  Nej, då föredrar jag de till vänster. Oh, la, la. och att vakna med glammiga vipper varje morgon är bara FAB!  

Jag hade testat 2 olika salonger här i stan men inte blivit nöjd med resultatet så orsaken till att jag körde så långt den här gången var att jag blev tipsad av en tjej på J´s skola. (jag spanade in att hon hade vippe extensions och frågade vart hon går…) Och so far känns mina nya fransar bra, men –  SOM jag saaaaaknar Pille Joosep Studio i Oslo. Deras vipper är i en klass för sig och jag önskar att jag kunde resa dit 1 gång / månad och fixa mina. Där använder de syntetisk mink (om du vet om någon här i Luleåområdet som använder det så blir jag super tacksam för tips!) och är super proffs så om du bor i området runt Oslo så är mitt tips att boka tid där!

Nej, nu sträcker vi på oss, tar 3 djupa andetag och kör tisdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “VIPPE EXTENSIONS.”

 1. Elin says:

  Oj, blir ens egne vipper sånn etter man har hatt vippeextentions??? Ikke noe jeg skal teste 😉
  Man får et annet forhold til avstander på landet. Man kjører gjerne 50 km for noe man går til her på Frogner… Vet det godt, for jeg er fra landsbygda 🙂
  Ha en fin dag i nord!

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ja – avstånd har verkligen en helt annan betydning på landet! jag har bara inte alls vant mig vid det som den city girl jag är….! 😉 Och ang. vippe extensions och mina egna vipper: mina blev skadade av att jag tyvärr fick dåliga vipper på en salong + att jag som sagt haft på extensions över lång tid. Men, som jag skrev, det är ingen krise för de växer ut på nytt om man ger de lite tid! 🙂

   Önskar dig den bästa dagen Elin! Klem!

   • elin says:

    Nei, vippeextentions er nok ikke noe for meg! Jeg har imidlertid prøvd åfarge øyevippene en gang – og det er deilig å slippe mascara. Spesielt deilig å slippe å fjerne den på kvelden!! Gikk da totalt uten sminke i 6 uker 🙂

 2. Maria says:

  Jag bor också i Luleå och har funderat på att skaffa mig ögonfransförlängning, hade funderat på att gå till någon salong i stan, men är de inte bra?

  • gizmolina says:

   Jag gick till en helt fantastiskt bra & super proffsig salong i Oslo så jag hade extremt höga förväntningar då jag skulle hitta någon här uppe som kunde göra refill på mina… Så ja, det var inte lätt att leva upp till mina förväntningar. Av de 3 salonger jag testat här so far så är den jag var till igår den bästa! Sök på Golden Eyes på Facebook så hittar du henne! Hon håller till i Sjulsmark (av alla ställen….). 🙂 Och jag kan verkligen rekommendera dig att göra fransförlängning för det är otroligt skönt att slippa mascara kladd.

   Njut dagen vidare Maria! Kram!

 3. Erika says:

  Oj, du borde nog ha ett rejält uppehåll och se ifall dina egna fransar ens KAN hämta sig ordentligt =( Ser inte bra ut! Det finns ju inget att fästa på egentligen. Tänk vilken belastning på dina nästan obefintliga stackars fransar.Hm…

  • gizmolina says:

   Nejdå, det går väldigt bra detta! 🙂 Men tusen tack för omtanken Erika.

   Önskar dig en fin kväll! Kram!

  • Ohh- vilken skillnad- snyggt!
   Haha, själv har jag motsatt “problem”…jag har så långa egna
   ögonfransar att jag knappt kan ha mascara de dagar jag har glasögon på mig för då stöter fransarna i glaset :-)) Brukar dock ha linser och folk frågar hela tiden “vart jag gjort mina fransar” :-))

   Kikar in här varje dag men har varit dålig på sistone med att lämna små avtryck- ska skärpa mig! Önskar dig en finfin lillelördag!

   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *