Vision & Café Victor.

Allmänt

Vision torsdag runt kl.20 med min bästa vän L.  Vi sitter på en puff och jag hamnade högt upp så ja, proporsjonerna på den här bilden blev lite festliga . Ha ha    🙂

I torsdagskväll åkte jag ut till Vision (en av mässhallarna) och mötte upp mina underbara vänner för en grillfest. Oftast är jag riktigt skeptisk till såna typer av fester som arrangeras för utställarna (så att de ska ha något att göra på kvällen…) så det var SÅ kul att få bli positivt överaskad över hur bra allt var fixat och maten var kanongod !  Men bäst var så klart sällskapet för jag träffar min bästa L a l l t för sällan och det var en sån lyx att få sitta och catch up.

Mina underbara vänner.

Det var ni bloggvänner som valde min outfit för kvällen tack vare alla HIT ni gav mig 😉

Efter grill åkte jag in till Café Victor och mötte upp en annan vacker vän och det var en perfekt avslutning på min kväll.  Café Victor är dessutom ett favoritställe och den här kvällen var det massa folk och riktigt bra stämning i restaurangen.

Om vi hade kul?  ja ! 🙂   

Jag hade så galet ont i fötterna på väg hem till hotellet så jag hoppade upp på en cykeltaxi och åkte hem i full fart mitt på Strøget innan jag landade i min otroligt sköna hotellsäng.

Och på tal om säng så känner jag att det blir en hyfsat tidig kväll på mig…zzz…. så jag passar på att önska dig en riktigt gooood natt !

SwEeT dReAmS !

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Vision & Café Victor.”

 1. Anita says:

  Härliga kort. Önskar dig oxå god natt! Är oxå på väg till sängen. 😛

  • gizmolina says:

   Thanx ! Jag måste verkligen ta och lägga mig snart jag också…. blev, som vanligt, uppe allt för länge… Kram!

 2. Lotta says:

  Hej! Undrarde i ett tidigare inlägg om den underbara rosa “flikkoftan” i rosa som du hade på dig. Märke?? Har du den i din butik???

  • gizmolina says:

   Förlåt att jag inte svarat dig. Den underbara cashmere koftan från Line of Oslo har jag sålt i min butik men blev utsåld för den redan i våras så tyvärr kan jag inte hjälpa dig… Önskar dig en underbar dag ! Kram! 🙂

 3. Va kul att du blev positivt överraskad!

  Ha en underbar måndag!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *