Vit kjole i box !

Allmänt


Karl Johan runt kl. 12.30. Om ni tittar riktigt noga så ser ni att jag har på mig jacka + klänning från The Garden Collection 😉 , jacka Chill Norway, jeans Diesel, skor BilliBi, solbriller Gucci och påsar fyllda med fina ting till nästa nr av Kamille Mor & Barn.

När jag var innom H&M´s presserum för att plocka till styling så blev jag tipsad om att den vita klänningen  nog fanns kvar i butiken på Karl Johan så jag gick raka vägen dit när jag var klar och vips! så var klänningen i box! Så nu har jag fått det jag ville ha. Härligt ! 🙂

Jag är bara hemma på blixtvisit för att lämna tunga påsar. Ska strax ut och fortsätta plocka och jag storkoser mig verkligen med detta uppdrag. Hur kul som helst 🙂

Tjingeling så länge!

P.S jag skrev tyvärr fel tidigare idag. Plaggen i T.G.C kollektionen kommer i n t e in igen.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *