Vackra outfits & nytt husdjur.

Allmänt Thailand 2012

Gud så s.n.y.g.g. min favorit bloggare Carolina var igår! Klänningen (från Greta), håret och make-up var bara absolutely fabulous! och vitt verkar föresten ha varit the shit igår… här är fler snygga outfits:

Det var några till riktigt snygga vita klänningar på den vita mattan… du kan frossa i inspirasjon från snygga outfits HäR.   Johanna sover nu men innan hon somnade sa hon “mamma, ser du ödlan där borta på väggen?” ehh… ja, den gick liksom inte att missa. Den satt på väggen vid sidan om TV´n och var typ hur stor som helst… Alltså jag har inga som helst problem med att ha små ödlor inne, men då de är i den här sizen så får jag bita ihop och vara super mama och coolt svara att det gör inget. Den smiter nog snart ut… och gissa om jag hoppas att den gör det! eller den får egentligen smita vart den vill så länge den INTE smiter in under täcket i min säng…. (jag har liiiite svårt för kryp).

Kategori: Allmänt, Thailand 2012 | 6 Comments

6 responses to “Vackra outfits & nytt husdjur.”

 1. Fru Svensson says:

  Min erfarenhet av Geccon är att de alltid vill sitta högt upp på väggen eller i taket,så under täcket tror jag inte den vill vara.
  Fördelen med att ha Geccon inne är att den äter myggen 😉 så slipper myggen äta på er.
  Ha en Underbar dag.

 2. Cathrine says:

  Greta? Hvem er det? Fantastisk kjole…..! Skulle hjerne hatt en sånn….!:-)

  • gizmolina says:

   Greta är ett svenskt, relativt nytt, klädmärke. De har massa fint! ska se på möjligheten att ta in det i min butik. De selger det bl.a. hos butiken Kemt i Oslo. Klem ! 🙂

 3. Cathrine says:

  Gjerne -ikke hjerne (ipad, retteprogram….!)

 4. Lise-Lott says:

  Vi var också på central Festival igår, oj oj vad skönt det är att komma hem till lugna Nai Yang efter en sån tripp!Det var ju tydligen nåt med barnens dag på många orter igår, ett väldigt liv var det!

  • gizmolina says:

   Ja, igår var det barnens dag i Thailand så det kryllade av folk överallt. Barnens dag är som morsdag & farsdag, vi borde ha en sån i Norge & Sverige också ! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *