VM & OM-MÖBLERING.

10308050_10152663594640796_1600349980601928637_n

Fixade till lite här hemma igår kväll. Bl.a. så flyttade jag ut de 2 bokskåpen till köksloungen, placerade All in wood skåpet vid fönstret och ställde sjeselongerna under det stora fönstret. Och som jag skrivit tidigare så har jag lite hat / kärlek till vårt soffbord, älskar det! samtidigt som jag vill ha ett mindre vitt… Men så länge vi bor här så blir bordet kvar

Ha, ha, jag som sa att jag inte är sportintresserad sitter och tittar på Therese som går 3 milen i VM och det är ju faktiskt riktigt spännande och kul detta!  Heja, heja, Therese!!! håller alla tummar jag har!

Och äntligen kunde jag låna min mac lite för när jag tittade in till hjärtat alldelens nyss så hade hon somnat igen (hon sover, är vaken, sover, är vaken…). Hon lånar nämligen min mac heeeela tiden för att titta på barnprogram (måste ta och fixa till så att hon kan se på sin egen, hittar bara inte strömkabeln…). Nej, nu måste jag titta vidare på Johaug här. Herregud så spännande det är när man väl börjat se.  Och i kväll är det ju Mello!!!  vilken dag! ska ta och uppdatera mig på vilka som är med i sista delfinalen för att se om det finns någon riktig konkurrent till Mariette… ?!  Har du någon favorit inför kvällen?

Njut dagen vidare kära du och miljoner tack för all härlig feedback jag fått på instagram idag. Jag blir helt rörd! Om du inte följer mig där så är dagens tips att göra det, jag heter : gizmolinas .  🙂

Uppdatering: Jaaaaa!!! Grattis till strålande insats Therese! Du är grym!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “VM & OM-MÖBLERING.”

 1. Christina says:

  Ja, stort grattis till Johaug, hon for fram som en duracelkanin under hela loppet. Kalla gjorde också ett otroligt lopp trots att hon ramlade 2 gånger.
  Ert soffbord är jättefint men tar kanske lite för mycket fokus från resten av möblerna. Jag hade satsat på ett lägre glasbord med vitt eller svart underrede.
  I kväll blir det Mello här också.
  Kram och krya på till Johanna!

  • gizmolina says:

   Tack för krya-på till Johanna! 🙂 Och ja, Johaug var helt grym igår, som hon körde på! Imponerande! och jag var så fokuserad på henne att jag helt missade att Kalla ramlat ett par gånger… Hon gjorde ett fantastiskt jobb hon också! Blir spännande att se herrarna idag också! Och tack för feedback ang. bordet men det här blir som sagt kvar.

   Önskar dig en härlig söndag Christina! Kram!

 2. Camilla says:

  Å så gøy og fantastisk at Johaug vant, superduper flink er hun 🙂 Fint i stuen men ville beholdt bordet. blir så mye vitt ellers, er jo fint med litt brytning:) Ha en super kveld, klem

  • gizmolina says:

   Ja, ikke sant?! Hon var ju helt RÅ igår! 🙂 Och tack för feedback ang. borde. Det är exakt därför som jag behåller det, för att det bryter av, + att jag inte har någonstans att förvara det om jag byter ut det (vill inte sälja det…). Så ja, det blir som sagt!

   Önskar dig den bästa söndagen Camilla! Klem!

 3. Elin says:

  Enig med Camilla, behold bordet! Perfekt mot alt det andre som er hvitt 🙂
  Håper Johanna våkner frisk og glad idag!

  • gizmolina says:

   Jag har som sagt inga planer om att byta ut bordet nu så det blir! 🙂 och tusen tack Elin för omtanken ang. Johanna. Hon sover fortsatt så jag kryssar fingrarna för att hon vaknar piggare idag….

   Önskar dig en soft & skön söndag! Klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *