Vykort = 10 dagar.

Allmänt

168397-2544
Idag shoppade jag några vykort med elefanter på och de tyckte Johanna var så søta att hon inte kunde sluta titta på dem 🙂

Phuket kl. 22.55, søndag kvall.

Jag har alltid varit ovanligt bra på att skicka vykort till mina nara & kara då jag ar ute och reser. Om jag så bara har varit på en miniweekendtur så har jag andå alltid tagit mig tid att skriva och skicka vykort.

Men -sedan jag startade min blogg har något hant…før bloggen gør att jag vet att mamma, pappa, bror, øvrig familj och alla mina vanner kan følja våra dagar och då blir det nastan "tårta på tårtan" att posta ett vykort och tala om att vi har varit på stranden før nar de får kortet så ar det "old news".

Men – jag ALSKAR att skriva, skicka och att få vykort så jag ska ta och skarpa till mig lite och skriva fler! 🙂

Till er som ska till Thailand så kan jag beratta att man – enligt personalen på Posten har i Phuket – får rakna med att det tar ca 10 dagar før vykort etc att komma fram till Sverige & Norge. Och om man har någon viktig post som måste fran snabbare så kan man skicka med DHL (på postkontoret) och då kan man valja mellan 3 eller 5 dagar.  Men det ar dyrt! jag var och postade några viktiga dokument (i ett vanligt A4 kuvert) før JIG haromdagen som behøvde vara framme på 3 dgr och det kostade ca 300kr.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Vykort = 10 dagar.”

 1. Anna-Stina, OM du har en tur till posten någon annan dag, skulle du vilja höra med dem vad det kostar att skicka paket hem? Typ 5-10 kg…haha.. jag är rädd för att jag kommer att shoppa en hel del nu när vi åker om några veckor! *kram*

 2. Emma says:

  Vi har skickat vykort från Thailand med vanligt porto och de var framme på 4 dagar! Men man kan ha otur också och då tar det lite längre tid. /Emma

 3. sohbet says:

  good quality post thanks

 4. loans says:

  Hi, I discovered your website in a new directory site of personal blogs. I dont know how your blog site came up, must have been a typo, Your blog looks great. Also i wanted to take your rss feed but i couldn’t. Don’t know why!!?

 5. Where can I get real bird feathers?

 6. LG 32LE5400 says:

  Clothes provide a hygienic barrier, keeping toxins away from the body and limiting the transmission of germs.Thanks for giving tips what to wear during summer.

 7. Ohh very much thanks admin

 8. I enjoy reading this helpful website! Look at new interesting infos regarding Egypt property and Egypt property Bye bye!

 9. Patato says:

  How is it going? I just enjoy eating vegetables especially patatos , Thanks!

 10. turkko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Visit my site turk ko.

 11. website says:

  Thanks in advance for your swift answer !. Really good posting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *