Vykort från Kata Noi Beach.

Phuket kl.00.10

Strålande sol, varmaste dagen, blå himmel, låg-vatten = härliga vågor, ett gäng surfare bjöd på underhållning ute på bølgerna, is / glass, god lunch, ovanligt få strandselgere och äntligen betydligt mindre turister…. Detta var en perfekt dag på beachen!! 🙂

 

Life is a beach !

Vi var riktigt trötta då vi kom hem så vi har bara varit hemma och beställt upp middag från restaurangen ikväll. Hur skönt som helst!

Nu säger jag GOD NATT så ses vi igen imorgon! Och du – missa inte att tävla om fint hårpynt till både små & stora prinsessor från Prinsessefin!

Önskar dig en mysig lördagkväll & sweet dreams! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Vykort från Kata Noi Beach.”

 1. Lisbeth says:

  Är du inte orolig för maneterna man hört talas om, livsfarliga…??

 2. Siv says:

  Hei !! lurte på hvilke solbriller du har på deg på bilde ??? De var veldig fine 🙂

 3. Lisbeth-
  Media kan konsten att blåsa upp saker precis då högsessongen ska dra igång här nere i Thailand eftersom det är så enormt många turister som reser hit från Sverige då. Dessa maneter är ingen nyhet. De har funnits har i många år så vi har alltid hållit ögonen öppna då vi badar. Det är så mycket i livet som är farligt och jag tror på att man kommer långt med att använda sundt förnuft 🙂 Kram!

 4. Siv-
  Mina solbriller är ett par favoriter från Gucci som jag shoppade för några år sedan men om du har tur kanske de finns kvar i sortimentet fortsatt? checka! 🙂 Kram!

 5. Linda Ohlson says:

  Åhh härligt ni har det, här i götet regnar och snöar det omvartannat, seeegt!! Vill ju bara ta på sig skinnjackan och vårkläderna nu ju 🙂

  Snygg hatt btw!

  Kram Linda

 6. Reidun says:

  Så mange fine bilder….dere ser virkelig ut til å kose dere….kunne nok lengte litt til sol og varme…..her snør det igjen….ha en strålende søndag..

 7. Solveig says:

  Det ser helt fantastisk ut!

 8. fru Svensson says:

  Underbara bilder,bra att ni njuter av Livet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *