W.E.E.K.E.N.D.

Allmänt

Snapshot från Casa Gizmolina igår runt kl.19.

Gooodmorgon & H.A.P.P.Y. weekend sweeties!

Vad märkligt det är att vakna utan Johanna hemma. Hur ovanligt som helst! Men fantastiskt kul för henne att övernatta hemma hos en ny söt kompis. Också är jag glad över att hon har en egen telefon för på morgon ringde hon, strax efter kl.08, för att fråga om hon fick byta bort några Pet Shop´s. Söta. Och det gjorde inget att hon ringde så tidigt för jag var redan vaken. Lite typiskt egentligen. Att jag vaknar så tidigt när jag äntligen har en chans att sova ut. Men samtidigt skönt för då får jag ut mer av dagen! 🙂

Och vilken trevlig fredag jag hade! Först besök av bästa Emma, sen lunch med fina Randi som jag det var ALLT för länge sen jag sett så det blev en riktigt riktigt mysig stund i solen på B&M.  Sen hem och packa övernattningsväska till J innan jag landade på terrassen med färska räkor och lite vitt och det kändes verkligen som att jag plötsligt bodde på ett Club 33 hotel i syden för det pågick stor fest i hagen och de hade världens bästa Dj. Gud så BRA musik han spelade hela kvällen!  Jag var bjuden ner för att ta ett glas + lite fingermat men jag blev sittande på terrassen i stället med tända ljus, magasiner, min mac och i-phone. Sååå mysigt! och sen, sent, kom JIG hem från en businesstrip och vi konstaterade att vi också ska bjuda in till en lik fest nästa sommar för vi har verkligen en fantastisk gård som passar perfekt till bjudningar.

Fredagsbubbles.

Ett lunchtips! B&M´s nya lunchbox. Super fräsch.

Jag fick en walk i det vackra höstvädret eftersom J´s övernattning blev en spontan grej. Gud så fina dagar vi har! den här hösten är verkligen helt fantastisk! 

Mitt fredagsmys = färska räkor + vin.

Nu skiner solen in här i köket, Nyhetsmorgon rullar på TV´n och vi ska snart gå ut och äta brunch så jag önskar dig en u.n.d.e.r.b.a.r. lördag!

Och du, gå ut och köp dig något riktigt gott lördagsgodis. Det förtjänar du idag !  😉

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “W.E.E.K.E.N.D.”

 1. Siv says:

  Er ofte innom bloggen din, men er ikke god på å legge igjen kommentarer. En skikkelig feel-good blogg med masse inspirasjon 🙂

  God lørdag, Anna-Stina 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för fantastisk feelgood! 🙂 Nu lyste du upp min lördag här ska du veta ! Önskar dig en underbar weekend!!! Klem!

 2. pilotfrun says:

  Trevlig helg till dig! Alltid lika inspirerande och värmande att komma in på din blogg!
  Kram

  • gizmolina says:

   Miljoner T.A.C.K. till dig också för underbar feedback! 🙂 Det peppar mig massor i mitt bloggande och gör min dag ännu soligare! så : tack! Happy weekend ! Kram!

 3. Reidun says:

  Så herlig å kunne nyte kveldene på terrassen ennå. Ha en super lørdag!!

  • gizmolina says:

   Ja september har verkligen startat från sin allra bästa sida! Älskar att vi fortfarande kan njuta kvällarna ute ! 🙂 och tänk att vi får ha sol varje dag, det är ju helt magiskt ! Njuuuut din lördag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *